02 Oktober 2006 - 18:05
Erik:
wtf jongens jullie hebbe egt geen leve.. k heb ff een nieuwe pagina aangemaakt kunne jullie weer spamme;p -
02 Oktober 2006 - 19:29
Rick:
ik ben het met erik eens wie gaat er nou een text van 5000 woorden type en die halve text van mij heb ik van word gehaald ik zoek da echt nie te gaan type hoor... -
02 Oktober 2006 - 20:09
Ike:
dat is dat jmmr voor jullie jullie mogen mijn grote berichten verwijderen al bart hem gesien heeft..!! bartje ik krijg 5 euro's van jou..!!!:D:D het volgende bericht is mijn tekst van 4000 woorden 5000 doe ik tog maar niet..;)
ff bij de weg de tekst gaat egt nergens over..;):p mzzl..!! -
02 Oktober 2006 - 20:10
Ike:
Heey mensen..!! dit is egt lol ..!! he bart..;):p!!??
Ik sal maar eens seggen waarom ik en bart deze teksten type want ik het een best lang verhaal. Bart typt altijd van die lange verhalen en ik dagt daar ben ik beter in dus ik en bart gaan een wedstrijd je houden met en tegen elkaar. Wordt ckerzz vet..!! het begon allemaal gister avond toen ik mijn tekst van 1700 woorden op de site sette wat wel lol was..;) maar ja bart wil me dus ownen dus hebben we een deal gesloten en dat is..: als ik of/en bart voor morgen avond geen tekst van 3000 woorden op de site set krijgt de andere 5 euro..!! als we het allebei halen is er niks aan de hand maar anders krijgt de winnaar 5 euro..!! deze hele tekst mag over bepaalde dingen gaan maar de staan op de site..!! bart ik vind dit cker lol en jij..?? het mag over meerder onderwerpen gaan maar niet over die op de site staan dus eigenlijk moet het denk ik niet te moeilijk sijn voor bart..!! he bartje..!! jij wint dit tog wel..!! maarja we sien wel ik vind het wel lol gewoon ff voor de lol 3000 woorden type het moet je hobby maar sijn..;) trouwens mij hobby is drummen ook al weet iedereen dat denk ik wel maar ik moet tog iets vertellen..!! en nog een hobby is slijmen dat snappen meerdere mensen wel..;) ik heb nog een hobby of ja sport wat ik niet egt sport noem omdat ik het voor de lol doe en niet om echt mijn lichaam te onderhouden is fitness..!! ik weet het lijkt alsof ik het niet doe maar ik doe het tog..!! niet goed geld trug..:) ofja 5 euro dan he bartje..;):p hoeveel woorden souden er eigenlijk op een word document pagina kunnen staan..?? ik denk soon 1000 dus dat wodt dan 3 pagina’s helemaal vol lullen agja moet lukken ik heb nu al soon 300 woorden denk ik..;) 324 self al nog soon 10x so veel dat gaat denk k bart cker lukken..!! go bart, go bart, gooo bart..!!!! ;) ik vind het stom dat we het niet over bepaalde dingen mogen hebben anders was het makkelijker geweest,,!! Maar ja deal is deal dus dat mag niet..:S:S ik heb tog een geen leven.;) dus ga ik maar ff over mijn geen leven praten. Ik heb geboren op 19 1990 in venray (volgens mij wordt dit mijn levens verhaal..:P) in het ziekenhuis. Ik ben het vierde “kut” kind thuis dus dat is sowieso bale altijd overal het laatste mee..:S dat is egt bal dat je overal het laatst mee bent glenn en mitch (mijn broers) rijden als scooter en glenn rijd ook al auto en ik moet nog met mijn kut fiets op en neer naar venray en gijsteren en maashees en de rest van de zooi. Maar ja that’s life. Ik ga als ik het kan betalen denk ik een schakel brommer halen dat is cker vet lkkr scheuren op en neer naar venray, gijsteren en maashees.:D als dat te duurt is wordt het denk ik een scooter want ik wel egt niet zoon kleine vespa..:S die sien er niet uit. Ik wil een goed rijdende, originele mooie schakelbrommer..!! en het liefst met voetensteuntjes voor dat andere bij mij agter op kunnen..:D:D lkkr scheuren!! Als iemand nog iets gesien heeft wat daar ongeveer aan voldoet laat het me meteen weten ik wil er cker wel wat geld voor geven maar niet meer dan 1000 euro want dat wil ik niet dan wordt het te duur..:S weet je als ik nu al 16 was geweest had ik donderdag opgemogen voor het examen maar helaas is dat pas over ongeveer 19 dagen..:S. mijn levens verhaal kan volgens mij nog wel ff w88 ..:P ik heb cker zin in het feest de 21 oktober ’06 neemt iedereen ook een zaklamp mee voor avond als we nog de bossen ingaan..?? ik sal het programma wel ff seggen voor de lief hebbers. Om hoelaat weet ik veel weten jullie wel beginnen we met wat drinken en wat vlaai. Het eerste rondje nog geen alcohol mensen..!! daarna cadeautjes uit pakken als ik die krijg. Half negen of negen uur film kijken als iedereen dat wil en anders voor alleen de mensen die het willen.!!
De film kan er een van rick sijn maar dat weten we nog niet.
Daarna gaan we als jullie het willen nog de bossen in gewoon een soort verstoppertje doen maar dan met zwaaien maar als jullie een spel weten seg het dan ff..!!;) daarna nog lkkr feesten en rond 1uur denk ik dat de meeste wel moeten gaan dus dan is het afgelopen.!! Heb je nog vragen vraag het gerust..!! ik heb nu al bijna soon hele word document vol met lettertype 12 dus dat sijn behoorlijk wat woorden ik gok nu tog anders ik denk ongeveer 800 maarja we sullen dadelijk sien als ik de bladzijde van het word document af heb en dat duurt met heel lang meer ik ben eigenlijk best benieuwd maarja nog ff type en dan ben ik er..;) .. ik kon niet wachten dus heb ik maar ff stiekem gekeken het sijn er meer dan 800 ik gok 860 dus dat vertel ik zo wel weer maar eerst deze eerste rottige word document aftypen.. het sijn er 885. bijna goed maarja ik stop ermee… ik geef me over…..!! haha wat een grap..;) ik wil die 5 euro wel dus ik geef me egt niet over maar ik denk dat ik morgen weer verder ga met typen want het is nu 23:35 uur en ik moet morgen om 7:20 uur op en ik ben best moe ik heb vandaag niet veel gedaan alleen wat gewacht en gecomputerd en tv gekeken en gesmst met bart..!! he bartje..!! en getypt..;) het aantal woorden sijn nu al.. 971 ik ga voor de 1000 en dan ga ik slapen dus dan lul ik nog ff soon 29 woorden bij elkaar dat sal wel lukken denk ik..1000!!!!!! ik ga slapen mzzl..!!
Heey mensen ben ik weer alles goed met iedereen..?? ik ben net thuis en ben nu muziek aan het luisteren, weet je wel nummer ?? LORDI –fire in the hole!! Lordi het kan ook niet anders he..;) ik ga de hele tekst over type en nee bart het is niet geknipt en geplakt..!! dat zweer ik als ik dat heb gedaan en je kan het bewijzen dan krijg je 5 euro extra..!! daar komt die dan..!!
Of zal ik dat nou niet doen dat gaat zo moeilijk..:S:S ik versin wel iets anders om te doen..!! ik denk dat ik dan maar iets over me zelf ga seggen wat niet so interessant is maar okey ik heb tog niks anders te seggen..!!:( waar heb ik het gister eigenlijk over gehad..?? ff lezen..;):P ik denk dat ik maar gewoon over al die kermissen begin daar waren de meeste cker vet van..!! de in horst vond ik zelf zeer slecht had ik beter vewacht;) maar ja die in overloon en venray waren ckerzz geslaagd vooral in venray..!! lkkr groot hoe vaak per jaar is daar eigenlijk kermis..?? ik hoop 2x want die was het beste van allemaal vond ik..;) en die in horst het saaiste duss.. maar ik denk dat ik maar gewoon begin te lullen over lordi vind rick trouwens leuk denk ik als ik daar over begin.. lordi is cker vet maar ik hoorde laatste hunn nummer op internet van het eurovisie songfestival en dat klonk egt niet tegen over de muziek op de pc en teken over de clips op de tv. Volgens mij kunnen die egt niet live singen volgens mij is het ook maar goed dat iedereen niet kan die ik mee had gevraagt..:) maar ja is ook wel jmmr dat ze dat niet zo goed kunnen want ik was er cker graag naar toe gegaan..!! LORDI RULEZZ!! Net als bart maar lordi nog iets meer..:o:p;) maar ja dat is het leven..!! ik ga denk ik maar iets anders versinnen want bijna iemand vind lordi leuk…. maar ja ieder sijn eigen smaak..!! ik denk dat ik nu maar over wat ik ga doen vanavond begin ik ga strax nog muziek luisteren nog eten ik hoop dat we iets lkkrs eten als ga ik naar de friettent een frikandel eten en een rasfrietje natuurlijk dat is echt lkkr ik wil eigenlijk wel weten waar een rasfrietje uit bestaat dat ga ik ff opsoeken en dan met eigen woorden lkkr in deze tekst setten..!!:P maar.!! Ik kan niet eens iets vinden over die rasfrietjes..!! bartje danke dat je me helpt om weer over iets te beginnen..!! een beetje de deal veranderen daar ben ik niet van gedient he..!!:p;) een beetje knippen en plakken en dan daar aan gaan knommelen so kan ik het ook ..!! kom op man als ik het kan kan jij het cker jij bent hier de gene van de lange teksten en niet ik, ik haat eigenlijk soon lange teksten schrijven maar ja voor 5 euro doe ik dat wel ;) maar ja eigenlijk vind ik het niet eerlijk maar we sien wel..!! ik ga me nog ff lkkr te pleuris type om als egte winnaar uit de bus te komen..!!:o;):p dat jij nog niet eens 3000 woorden kan type egt slegt hoor bartje..!! als ik het niet haal en jij wel vind ik dat kan ik maar 2.50 hoef te betalen..!! als je daar mee akkoord gaat dan hebben we een deal..!! ga jij trouwens eigenlijk deze hele tekst over lezen om te kijken of ik niet over de onderwerpen praat waar we niet over mogen praten..??!!:p ik hoop het dan heb je nog iets te doen..;) je gaat akkoord met de deal dat is perfect ik heb nu al iets meer dan 1600 woorden en ik heb er geen een van geknipt gepakt of gekopieerd !! vet he..??:p okey dus als ik het er voor 12:00 uur vanagt op heb staan krijg jij niks!! Maar volgens mij heb ik geen kan dat jij het niet haalt als je zoveel woorden heb geknipt en geplakt maar ga het tog proberen op kou te verslaan met 4000 woorden als dat lukt en dan is dat van mij allemaal gelul en dan van jou niet..!! ik ben benieuwd of het me egt lukt de 4000 :P maar ik heb er nu al denk ik bijna 1700 of so dus dat komt wel goed..;P ik heb nu al bijna 2 hele word document pagina’s vol hoe vind je dat dan ik moet dan sul nog zeker 2:S maar ja ik ga er voor en die 5 euro wil ik hebben..!! volgens mij heeft het geen nut bart set er dadelijk ff een tekst van 3000 woorden op met daarin een stuk van het internet alleen dan vervormt en ik set er een heel lul verhaal op dat ik helemaal alleen heb gemaakt en dan niet geknipt en geplakt is en ook niet vervormt. Dus ik werk niet met behulp van het internet ik ga er voor en dat is dat..!!;P ik was een tijdje trug in de tekst aan het vertellen wat ik vanaaf ging doen maar daar kwam het een en het ander van dus begin ik maar ff overnieuw wat ik vanaaf ga doen..;) okey dat vertel ik so..;) ik hoor net van bart dat hij nog maar 467 woorden moest en hij heeft met knippen en plakken gewerkt..:S bart ik had egt meer van je verwagt..!! ik hoef nog maar soon 1000 woorden om de deal rond te krijgen en als ik dan lkkr op dreef ben plak ik er misgein nog wel 1000 agter aan als dat lukt..:p;). Maar ja ik ga nu vertellen wat ik vanaaf ga doen. Ik ga….. vanaaf naar de drumband lkkr drummen ik denk dat we de straatmarsen gaan oefenen dat sijn de marsen (stukken muziek) die wij op de straat marcherend doen..!! dat is lol marcheren cker wel lkkr wat drummen en dan begeleiden wij meestal mensen ergens naar toe dat is cker lol ik zal de straat marsen eens ff opnoemen… de eerste is montfort come back en de tweede is limburgs roem, de derde is variant dan komt ‘l union en dan nog brasilia en wat was die laatste ook al weer ik sal eens ff kijken…;) og ja dat ik de kan vergeten burlesco!! En nog iets sinds komt hebben we een nieuwe mars voor op straat dat heet.. back to collins..!! maar die is egt makkelijk voor mij egt waar dat kan ik met een stok op het dak en nog een arm geamputeerd..!!:p maar ja dat is voor iedereen makkelijk en niet voor mij alleen.. het sou ook wat sijn als we kei moeilijke stukken souden krijgen voor op straat en kei makkelijke voor op het podium dat sou egt raar sijn bijvoorbeeld ron’s drumpop mix 2005 die is speciaal voor drumpop 2005 gemaakt en die is samen met ron van de beuken die gladjakker..!! dat is egt een podium stuk want daar heb ik de gong bij nodig ik sie het al voor me een of andere gek die agter mij aan rent met de gong in sijn hand wagtend tot dat ik één keer op de gong sla..!!:p die sal dan wel moe sijn van het dragen dat ding is best zwaar voor een instrument..:p maar ja weet je wat ik een mooi nummer vind van de drumband..?? dat is veterano balada.!! Daar doen we allerlei bekende melodieën in so als beverly hills cop en night rider volgens mij..;) maar wat ik daar so leuk aan vind is dat ik daar de castagnettes mag doen dat sijn van die kleine klepjes die op een standaard sitten dat is wel lol waar het precies vandaag komt weet ik niet in denk spanje maar se sijn wel lol..!!;) we gaan als onse dirigent er niet is denk ik van alles en nog wat doen anders sullen we wel wat serieus gaan doen..!! dat is wel wat minder maar okey boeiend..;) maar ff iets anders dan de drumband ik ga daarna ook nog op msn en lkkr smsen denk ik maar met wie weet ik nog niet dat sie ik wel en hoort de andere wel..;) ik ga denk ik maar over iets anders lullen maar cker niet over mijn liefdes leven want anders worden jullie nog siek en verklaren jullie mij als gek.. okey dat ben ik al so hoeven jullie mij als niet meer te verklaren en ben ik dadelijk ook nog dood vlees als ik er over begin en andere mensen komen er agter..…!!:D maar ja wil jullie dat niet aan doen dus ga ik maar ff antwoorden op bart sijn berichtjes op de site..:p srry bartje dat ik je een mooie lange tekst voor niks heb moeten schrijven..:o het is eigenlijk ook een beetje je eigen schuld had je het maar niet over de onderwerpen moeten hebben die er niet in mogen staan..!!;):o:p:cool: maar ja ik ga lkkr door met type want je weet het 3750 woorden is gelijk aan 5euro en 3000 woorden is gelijk aan 3euro. En als je het nog niet wist ik ging tog al voor de 4000 woorden omdat ik meer van jou had verwacht..!! je was ckerzz een goede tegenstander..!!;) maar ja ik heb denk ik nu wel bijna 3000 woorden hoop ik want ik ben het type tog wel bijna beu..!! ff kijken hoeveel woorden ik al heb, het aantal woorden sijn… 2586!!! Wat..!! ik moet nog meer dan duizend woorden..!!! hallelujah..!! :S hard rock hallelujah!!:p lordi RULEZ…!!:D ik begin nu maar eens over iets heel anders ik denk dat ik maar eens over de herfstvakantie..!!! ik ben dan jarig..!! 19 oktober..!! dat is op een donderdag en volgens mij wou sophie dan ook nog eens eztra komen dat ook nog lijkt me ckerzz leuk moet ze ckerzz doen alleen jammer dat se niet op deze site kan omdat er dan een error bij hun komt te staan of so iets:s:s maar ja ik sie wel wie er komt uit horst..:p de rest komt al op 21 oktober..!! dus die hoeven niet te komen..;) als jullie niet eens op de zaterdag dag willen komen dan doe je dat niet maar moet je het wel ff laten weten..!! nu ben ik alweer over het feest aan het praten deed ik gisteravond ook al..:p tering..!! ik sit nu al op de 4e word document pagina weet je wat dat wil seggen..?? dat ik er al 3 af heb..!!:p:cool: dat is zeer ideaal..!! maar ik heb nog steeds geen 3000 woorden maar daar ben ik nu wel al bijna ik heb net gekeken maar toe had ik er 2800 ofso..;) dat wat dus fout wat ik net sei ik heb er nu pas 2804 woorden :D nog iets minder dan 1000 woorden dan is nog ongeveer een hele word document pagina en dan nog een kwart of so..:p. ik heb sin in iets maar ik seg niet wat want dat mag niet dan gaan mijn 5euro er aan en die heeft bart al klaar liggen dus is het onbeschoft om se niet te pakken..;) bart je bent cker rulezz..!! ik mag lkkr wel bij jou slijmen en bij de rest (niet verkeerd opvatten) alleen bij 1 persoon niet en dat ga ik dus ook niet doen dan maar dadelijk weer slijmen als ik deze tekst af heb…:p ik hoop dat ik nu al bijna 29 honderd woorden heb want dan hoef ik er nog maar acht honderd vijftig..;p dus k denk dat het me wel gaat kunnen srry bart maar ik wil graag die 5 euro ik hou wel van een extra zakcentje..!! en al helemaal sonder dat ik mijn klauwen vuil hoef te maken alleen wat type op het toetsen bord dat voor mij staat..!!:p ik heb net gekeken hoeveel woorden ik heb en ik heb al in de gaten dat ik de goede kant op ga..!! ik heb er nu al 3013..!!! bart ik ga van jou winnen dat is cker en ik doe het met een en al lul verhalen en jij moet er iets van internet bij hebben..!!:o boeie niet iedereen is er goed in ik self ben ik cker niet goed in dit is gewoon puur geluk en ik ben er blij mee..!!:D:D:D over ongeveer moet ik naar de drumband… ik haat mijn computer ik had net hier nog een stuk van 200 of 300 woorden agter is in eens het document weg volgens mij is het document mij aan het pesten..!!:o:p volgens mij moet ik maar snel door type want volgens mij wordt ik gek van het ding ik denk al dat het document mij aan het pesten is.. dat is lkkr gestoord okey dat ben ik maar nu heb ik het self ook in de gaten. Ik wordt nog gekker als ik voor 8 uur het document niet af heb want ik wil er als ik van de drumband trug ben eigenlijk niet meer aan werken maar ik kom nog wel ff op msn.. en op de site natuurlijk..!! ik heb nu al 3200 woorden dus ik ga denk ik voor de 4000 want de 250 meer of minder lukt mij denk ik ook nog wel..;) ik heb nog ff op de site gekeken en volgens mij heeft rick een klein levan gaat een beetje het alfabet op de site sette en een aantal keren nou nou nou nou….:) ja rick timmy is rulezz dat is ckerzz..!! kijk jij vaker south park de laatste tijd..?? zo ja heb je dan de aflevering met de gingers gesien of so iets so noemen se mij wel eens en se noemen me ook ridder ike omdat ik snachts een “harnas” brace om moet van wege mijn rug..!! dat is niet lkkr slapen en je gaat mij geloven als je het ding hebt gesien..!! ik denk dat je dat wel aan nick of iemand anders die bij mij is geweest en dat ding heeft gesien vragen..!!;) ik heb nu al kei 3360 woorden dus de 3 euro sijn bijna binnen en de 5 euro dus ook want wat sijn 250 woorden in een tekst van dadelijk 4000 woorden..?? okey het is 1/16 deel maar dat doet er niet toe..;):p:cool: maar ik moet over 3 kwartier al naar de drumband en ik moet nog 600 woorden ongeveer schrijven dus dat wordt door werken ik ben al met dit besig vanaf 4uur of half 5 ofso iets en ff gegeten tussen door maar verder niks..!! en het er gister ook nog een half of drie kwartier aan gewerkt dus ik vind dat ook wel 5 euro waard.. wat vinden jullie daat van maar ik moet egt door werken want ik krijg gewoon hoofdpijn van de pc..:s:s nog 23 woorden en mijn 5 euro is binnen dus bart de eerst volgende x dat ik je sie als ik bij nick bij wil ik mijn 5 euro okey…??!! 3507!!!! Srry mijn foutje ik moet er nog 250 ik heb nu wel al 3 euro binnen die 250 woorden moet dan tog ook nog wel lukken hoop ik..!! bartje egt kut voor jou dat je het een beetje verknald hebt voor je self maar ja de volgende keer win jij van mij dat weet ik cker..!! maar ik moet egt snel agter de pc vandaag want ik wordt egt niet goed maar ik wil de tekst af hebben..!! als het so door gaat kan ik dadelijk niet naar de drumband maar moet ik op de bank gaan liggen en dat soek ik ook niet want anders mag ik na de drumband ook niet meer op de pc maar ff over het type ik heb nu in totaal al 4 hele word document pagina’s vol getypt met lettergrote 12 times new roman. Dus ik sal wel bijna op de 3750 woorden sijn ik sal wel ff kijken.. het aantal woorden sijn…!!! 3668 maar ja ik ben dus so bij de 3750 woorden en als het lukt plak ik er nog 250 woorden agteraan..!!;):p weet je mensen ik heb pijn aan mijn neus jack de patattenboer (is hij niet egt maar dat vind ik leuk om te seggen..;)) die heeft mij vandaag op mijn neus geslagen niet hard maar het deed wel pijn en het doet nu nog pijn..:s wie wil me komen troosten..?? ik ben so alleen (okey mam en math sijn boven maar dat weten jullie tog niet, okey nu wel dan omdat ik het er in set om op de 3750 woorden te komen:p) wie wil mij gezelschap komen houden..??:) nu ik ga maar eens kijken hoeveel het er nu sijn want het wil ook niet so egt op schieten..!! ik heb nu al 3803 woorden dus bart ik krijg 5 euro…!! En ik heb het snel op geslagen voor het geval dat de pc uit sou vallen of voor dat het document weer in eens weg was ik ga voor de 4000 en dan stop ik dat is omdat ik dat tog al van plan ik waar ik brei en bijna een einde aan ik sal nog eens ff op noemen waar ik het over het gehad..
Feest,
Schakelbrommer,
Drumband,
Weet ik veel wat nog meer maar wat ik wel weet is dat dit egt een onzin verhaal is en dat ik de deal heb gewonnen..!! ik heb er denk ik ongeveer 5uur aan gezeten dus dat is dan ook wel 5 euro waard vind je niet nog 72 woorden dan heb ik er 4000…!!!
Ik hoop dat iemand die van hele lange teksten houd eens dit verhaal gaat lezen ik seg je een ding van te voren het gaat egt over niks alleen over het feest en de schakelbrommer en de drumband.. nu we het over de schakel brommen hebben ik sal zo meteen maar weer eens gaan kijken op marktplaats.nl voor een mooie schakelbrommer..
De mzzl, ike!! 4000!!!!!:D:D:D
02 Oktober 2006 - 20:11
Ike:
kijk dat noem ik nou eens een lange tekst...!!:p:D;)
02 Oktober 2006 - 20:25
Bart:
WHAT THE FUCK is dat *wrijft in sijn ogen en denkt da die droomt*. ok ok ok ok ike geef mijn verlies eerlijk toe ik ga het wel controlen op sgool en fenne en so als da er nix in staat krijg je 5 euro van me. maar ik sta nog steeds met open mond egt waar. wis je da di mijn pijn doet. Bij wie kan ik uithuile :cry: fenne mag da bij jouw jij bent so lief:p plzz :cry: :cry: di vind ik egt siek. ik maak nooit meer lange tekst en maak er al helemaal geen weddeschap van. damn iemand heeft mijn zwakke plek gevonde. :cry: di meen je nie :? ik geloof het egt nie maar lambal segt dagdag nu. xxxx fenne mzzl rest:p en ike HARTELIJK GEFELICITEERD. p.s. ike je krijgt je 5 euro 21 oktober. herinner me er wel aan. :p mzzl -
02 Oktober 2006 - 20:31
Fenne:
jullie sijn eg knetter gek maa kdoe daar nie aan meejj..;) ben k te lui voor..:p maa bartje je mag uithuile hoor sgat;) ja ike proficiat maa wij hebbe niks afgesproke dus helaas... je krijgt niks maa kga me douche kheb net 3 1/2 uur getraind en dan ga k lkkr slape...;):) weltruste en ike veel suc6 he hvj en bartje natuurlijk;) xxx voor de rest;):p -
02 Oktober 2006 - 20:32
heey bartje,,
jmmr voor je maar er kan er maar 1 de winnaar sijn en deze x ben ik dat een andere x jij misgien wel weer..:p maar nu onze deal gaan we gewoon bij fenne slijmen okey..;)?? ik sal je er wel aan helpe herinneren ja (als ik het vergeet heb je geluk maar ik vergeet dat niet hopelijk:p;)) mzzl..!! ja ga maar lkkr bij fenne uit huilen..!! maar se is van mij he dat weet je dus rustig aan he...:p:p:p:D:D:D;););)
xxx voor fenne en mzzl voor de rest..!! -
02 Oktober 2006 - 20:35
Bart:
wheeeheeehee :cry: ik vind di egt kut :cry:. wheeeeheeeee :cry: is goed fenne doek morge wel uithuile hou er skers trauma's aan over. en tuurlijk ike doe wel voorsichtig met fenne :P;). want anders hep ik ok nix meer te doen:p. maar lambal segt dagdag fenne xxx ike voor dese ene keer ike je bent TOP. whhehehhehehe :cry: -
02 Oktober 2006 - 20:38
Ike:
bart ik gun je het uithuilen bij fenne dus dat is al heel wat..;):p en jij bent ook ckerzz RULEZZ!!;) hoor bartje..:o:p;)
mzzl!! -
02 Oktober 2006 - 20:42
Ike:
ik mijn verhaal als je van plan bent dat te lezen..;p staat al in dat ik niet tik dus dat is uit nieuws..:o:p hadden we maar iets afgesproken dan had ik gewonnen..;) veel plesier in de douche en slaaplkkr he sgatje..!!(K) hvj(L) en mzzl voor de rest..!! -
02 Oktober 2006 - 20:48
Rick:
komt het allen zien het beste van hoe schrijf ik nuteloze jostie tekste op een webpagina...:):P ja srry dat ik het zo zeg ik ben gewoon kei jaloers:P
dat ik in plaats van mun sociaal leven uit vergrooten dit niet doen echt ik ben echt jaloers :P
maru hei wie heeft de die 2 nieuwe van mastermovies al gezien?
wand die zijn echt relaxt check zu op www.mastermovies.nl
rock zu
groetjes lang en langharig -
03 Oktober 2006 - 14:15
Ike:
eey stelletje kut mensen wat doen jullie op de site alleen een beetje onze site afkraken als de tog so kut en weet ik veel wat is ga dan tog lkkr wieberen ja..!! losers..!! -
03 Oktober 2006 - 15:18
Fenne:
ike je hebt gelijk en kga nie op die site kijke van hun want k heb tog wel iets beters te doen en kvind ook da hun sich nie met onze site moete bemoeie... xxx -
03 Oktober 2006 - 15:41
Bart:
wtf mot die lambal hier. oh hij is geen lambal voor mij is lambal een compliment en ik seg alleen tege leuke mensen. maaru geert jij bent sielig da je hier kijkt hier op reageert en ons afkraakt dus wie is er nou sielig. wij iniedergeval nie. vooral fenne nie sry moes ff :p. en helemaal ik nie. ike trouwens ok nie. en soieso de rest van hier ok nie. en boeiend da jullie meer pageviews heppe en reacties lkkr boeiend. -
03 Oktober 2006 - 15:47
Ike:
fenne en bart ik geef jullie helemaal gelijk..!! dat se maar lkkr gaan wieberen van de site sal ik hun berichten van de site verwijderen..??
xxx voor fenne(K) mzzl voor de rest..!! -
03 Oktober 2006 - 16:21
Bart:
ja doe maar geen enkel probleem mee:p lambal segt dagdag nu xxx fenne en doei rest en ike:p sry ike ff lol. -
03 Oktober 2006 - 16:22
Bart:
en woohoo ik hep gelijk haaaahahahaha ik hep gelijk -
03 Oktober 2006 - 16:35
maare dan gaat wel de hele pagina weg:( je kunt zo geen berichte verwijdere -
03 Oktober 2006 - 17:16
Ike:
geert ga tog eens wieberen ik (en ik denk nog wel meer) kennen je niet dus ga ff wieberen ja..!!
mzzl!! -
03 Oktober 2006 - 17:23
Ike:
heey mensen ik heb de bercihten verwijderd en heb se van de site geblokkeerd ofso iets ik wist niet dat dat kom maar blijkbaar kon dat wel..;):D:p xx voor fenne..;)
03 Oktober 2006 - 17:30
maare dan gaat wel de hele pagina weg:( je kunt zo geen berichte verwijdere -
03 Oktober 2006 - 18:42
Bart:
mooi ding sker mooi ding :P mzzl ike. xxxx voor fenne en lambal segt dagdag nu. -
03 Oktober 2006 - 19:07
Ike:
bartje ik geef je gelijk..;) ik vind hem cker mooi maar jmmr dat er cijfers op staan maar misgien kan ik die er wel vanaf helen..;) mzzl he bartje..!!
xxx voor fenne;)
mzzl ..!! -
03 Oktober 2006 - 21:04
Fenne:
goed gedaan ike die mense moete sich gwoon nie met ons bemoeie voor ons is het gwoon een vriendensite sodat wij met elkaar kunne prate maa voor hun is het serieus om te kijke hoe veel mense se aantrekke bes wel sielig eik...;) xxx hvj voor bart en ike ;) xxx voor de rest;) -
04 Oktober 2006 - 13:51
Robbert:
hej ike ut is ckr un rlxte brommer(h) aleen hij is wat duur he;) -
04 Oktober 2006 - 13:51
Robbert:
oh en btw goed werk ike;) -
04 Oktober 2006 - 14:17
heey robbie
ik heb al weer een ander brommer op het oog;) omdat iets minder duur is;) maar we sien wel wat het uit eindelijk wordt..;)
xxx hvj voor fenne(K) -
04 Oktober 2006 - 14:28
heey moppie..!!
ik geef je gelijk, dat se maar lkkr rotten..:o maar het is eigenlijk best wel sielig ja maarja boeie..!!;) se sijn nu weg en so moet dat..:p:D ik wil 16 sijn...!!!! als ik nu 16 was had ik morgen al op gemogen voor mij brommerrijbewijs..!!:) maar ik ben er nog geen 16:(:( weetje wat mijn instuctrice sei..??
mam van ike had ike eens wat eerder laten komen..:p:D;) maarja ik w8 nog wel 15 dagen en dan mag ik op..!!:D:D en ben ik ook nog eens jarig..!!:D:D FEESTEN..!!:p lkkr drank halen..!!:p maar ff over de dag voor het feest we kunnen wel pas 'savonds eten en so halen want ik moet eerst nog de hele dag werken tot 5 uur denk ik en dan kom je maar 1x rond 6 uur of so als je wil maar dat sien we wel weer..;) ik kap er nu meer ik ben niet van plan een langere tekst te type..:p:D;)
xxxx hvj fenne..!!;)
04 Oktober 2006 - 17:14
Fenne:
heejjz mop je moet maa kijke wanneer je kunt;) en sms/bel of sow maa...! kheb soon leuk nieuws(vind k self en eigk sulle all1 meisjes geinteresseerd sijn..;)) KHEB SPR VETTE NIEUWE SGOENE+KLERE...!!!!!!sijn egg spr leuk en kben egg spr blij...:)sou je moete sien..:p maa jaa kga weer...xxx hvj ike en bartje natuurlijk;) xxx voor de rest..;) -
04 Oktober 2006 - 17:19
Erik:
ehhh, ike je kan niemand blocke van deze site.... maja.. heb jij ze al verwijderd, goed zo. die geert ken ik wel da is een vriend van mijn broer;p maja... -
04 Oktober 2006 - 18:46
Fenne:
jmmr ike maa jaahh... kben eggg SPR BLIJ met mn nieuwe klere...!!:):):):):):) jaja kben errug blij..:p maa jaa kmogt ook kei veel hale:p maa jaa jullie sien het morge wel..;) haha leuke vriende heeft jos..:p xxx -
04 Oktober 2006 - 19:12
Bart:
COOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOWLLLL fenne ik kan nie w88 sie je er nog beter uit dan normaal. :p egt fet coowl ik weet nie veel van klere af en die mode shit maar tog lambal segt dagdag nu xxxxxxx fenne ok nog eentje dan X :p -
04 Oktober 2006 - 19:16
Bart:
ff over vandaag die excursie shit 1 woord SAAAi maarja beter dan op sgool sitte maar door die kut excursie kon ik fenne nie sien in de grote pauze door hou ik trauma's aan over hoor:p:p:p:p:p lambal segt dagdag nu xxxxxx fenne -
04 Oktober 2006 - 20:13
Fenne:
haha ksie er altijd goed uit bartje:p:p grapje hoor...:p maa kheb je spr gemist in pauze kheb trauma mag k morge bij je uithuile..??¿;):p haha maa jaa as je er morge maa 2 pauzes bent he sgat;) xxxxxxxxxxxx voor bart he nog eeentje dan:p X en hvj natuurlijk en van mn sgat ike... jij ook xxxxxxxxxx en voor de rest xxx;) -
04 Oktober 2006 - 20:18
Ike:
ik haat deze site..!!:o heb ik eindelijk mijn berichtje af waar ik alles in had staat wil ik hem plaatsen staat er deze site is buiten gebruik ofso iets se waren hem aan het bij werken ofso..:p maarja dan begin ik maar over nieuw..
erik..!!
je kunt wel mensen van de site blokkeren ofja dat staat er.. kijk maar eens bij reactie verwijderen en dan agteraan bij verwijderen en dan staat er klein blokkeren boven met een nummer eronder of boven weet ik veel..;) elke pc of adres vanuit se de berichten sturen heeft sijn eigen nummer en je kunt se op dat nummer blokkeren denk ik..;) ik heb in iedergeval op blokkeren gedrukt..;)
Fenne..!!(K)
ik bel wel ja of sms ook al is mijn btg bijna op..!!:s:s:s ik wil dit weekend wel komen als je wil mag je voor mij een mode show geven..:o;):p je hebt tog so veel kleding dat vraag ik er geld voor bij mijn vrienden neem ik die ook mee hebben wij meteen live entertainment:cool::o:p:D;) (of hoe je dat ook schrijft;)) haha en welk merk sgoenen heb je eigenlijk dat wou sophie weten anders seg je dat haar maar morgen op sgool ofso..:p ik ben net trouwens nog bij haar geweest.. lkkr tv gekeken so als normaal..:D:p
bart..!!
jij mzzl vent ik wil fenne morgen ook in haar nieuwe kleding sien..!! ik moet cker nog een paar dagen w88 of een hele week en anders nog langer .!! niet eerlijk ik wil fenne morgen ook sien..!!:p:D;)
dit was het wel weer so een beetje maar eens ff deze tekst kopieren anders moet ik hem dadelijk weer overnieuwd type en dat is niet de bedoeling..!!:p;):D
xxx hvj fenne(K)
mzzl ..!! -
05 Oktober 2006 - 14:01
Fenne:
heejzz mop k kan gwoon nie dese week want k heb het weer eens spr druk...:s;) ag ja volgende keer beter;) maa kga weer want kmoet dalijk ook nog volleye.. en mn hw voor de verandering is make..:p;)
xxx hvj ike en bartje;) xxx -
05 Oktober 2006 - 14:06
heey moppie..!!
jmmr dat je niet kan.:( maarja dan misgien volgende week en anders de week erna cker want die vrijdag moet we de spullen voor het feest al halen.!!:D:D maarja ik sie je wel weer..;):p:D
xxx hvj..
05 Oktober 2006 - 15:37
Bart:
heeey ja ike die klere van fenne ware egt super vet en mooi egt wel. en ja fenne je siet er altijd goe uit en da van mij is geen grapje:p. en jelle vind ik nie leuk want hij wil een keer in de pauze ja in de pauze ja voor het sectorwerkstuk ff wa regele met ons begeleidende leraar. nee hep gen sin om uit te legge over sector werkstuk. maar het probleem is dan da ik in de pauze weg mot en da ik fenne dan kei erg mis en al helemaal dan nie sie. kut jelle. kom fenne we gaan jelle moreg slaan:P. hvj xxxxx fenne. lambal segt dagdag nu. -
05 Oktober 2006 - 16:59
Fenne:
jaah anders sie je mn klere dan wel as we alles hale want volgende week heb k ook wedstrijd en dan weer om 5uur want het is thuis.. kom je dan wel kijke bartje..??¿;) dank je wel voor het compliment sgat;) ksal jou dann ook misse maa kan da dan nie naa sgool of sow en waarom doe jij je sectorwerkstuk met jelle??¿ kweet wa da is ongeveer heeft jolijn ook gehad... maa moppie(ike) ksie je nog wel en anders moet je ff smse maa kga me klaarmake voor volleybal want kmoet sow aanfietse...;):) xxx hvj bartje en ike;) xxx -
05 Oktober 2006 - 17:05
Bart:
ja ok ik kom wel kijke als we dan nie hoeve te eten :?. maar fenne ik ben tog ok moppie:P:P:P:P sry moss ff:p lambal segt dagdag nu. xxxxx fenne ok nog 2 dan xx:p -
05 Oktober 2006 - 17:08
Bart:
oh shit ff antwoorde geve op sectorwerkstuk sry fenne. 1 omda wij nie soeke om da na sgool te doen omda ik dan naar huis wil. en 2 waarom jelle vraag het nie aan mij. ik weet het nie. :?. lambal segt dagdag alwir xxx fenne -
05 Oktober 2006 - 17:37
oh nog 1 ding.
YOU SPIN MY RIGHT ROUND:P is egt vet cool lied skers vet. kan hele lied so meesinge:p maar lambal segt dagdag nu. fenne xxxx -
06 Oktober 2006 - 07:32
Fenne:
okejj bartje jij bent ook mn moppie;) haha weet je het al nie meer??¿ maa kga me ff douche... xxxhvj bartje en ike ;) xxx -
06 Oktober 2006 - 11:53
heey sgatje..!!
wanneer heb jij wedstrijd..??;):p misgien kom ik dan wel kijken..;) als ik niet te lui ben..:o:p marja..
ik kon gister de hele avond niet op internet die deed het toen niet vond ik niet leuk..:( want ik kon niet op de site kijken en niet op marktplaats.nl want ik ben nog steeds aan het soeken..;) die dingen sijn duur egt niet normaal maarja je moet er iets voor over hebben en dat heb ik ook wel..;) want ik zoek het egt niet meer om 2 jaar of langer naar jullie te fietsen..! so gek ben ik nou nog net niet..;):p maarja ben weer weg mzzll..!!
06 Oktober 2006 - 15:36
Fenne:
morge heb k wedstrijd ;) in mill d8 k... lkkr ver weg..:p jmmr da je nog niks hebt gefonde maa mss dalijk wel of je pakt da ding van mitch:p haha da doe jij tog nie..;) maa kga heb sow musiekles..;)xxxhvj ike en bartje;) xxx -
06 Oktober 2006 - 15:48
heet moppie..;)
ik neem die van glenn denk ik wel die rijd fijner..;) ik heb net op die van mitch geseten die trekt niet so snel op..:s:s denk jij dat ik niet naar een thuis wedstijd van jou kom kijken..??:p heb jij de 21e ook wedstrijd..?? thuis..??:p zoja dan kom ik als het smiddags is want savonds is het feest al..;) of heb je volgende week thuis wedstrijd..??:p seg niet te snel dat ik niet kom maar als ik dan kom wil ik daarna de wedstrijd nog wel ff blijven dat snap je wel..;):p maarja ik hoor het wel..!!
fenne xxx van je sgatje..;)
mzzl de rest..!! -
06 Oktober 2006 - 17:27
Fenne:
in de vakantie heb k geen wedstrijde..;) as het goed is maa kheb nog nie gekeke..:s heb k geen sin in maa kmoet ook sow gaan naa de fanfare.. heb je een fotow van de scooter die je over neemt van glenn??¿ volgende week heb k as het goed is thuis wedstrijd.. dus bartje kun je dan wel??¿(a) maa nou moet k eg gaan de rest wordt ongeduldig..:s:o:p xxxhvj bartje en ike ;) xxx -
06 Oktober 2006 - 17:46
Bart:
tuurlijk fenne altijd nu wel :p. als we dan nie hoeve te eten om 5 uur kan ik wel :p. anders :cry: maar zal kijke. moppie:p xxxx fenne en lambal segt dagdag nu. -
06 Oktober 2006 - 19:41
heey fenne..!!
ik denk dat je me verkeerd begreept ik neem er geen over ik neem die dan gewoon mee bedoel ik als ik er dan nog geen heb en nee daar heb ik geen foto van want dat ding is niet egt mooi maarja die rijd ckerd fijner dan die van mitch..!! lkkr scheuren ik heb er nu egt sin in..!!:p;):D
ik ga morgen bij nick slapen..!!:D:D en dan komen zondag want ik hoorde van naomi: komen er bart en naomi misgien en dan gaan kun pokemon spelen op de weet ik veel wat maar ik heb er self voor gesorgt dat ik me niet verveel ik heb nick net een versie van pokemon via de pc gestuurd:D:D dus heb ik ook wat te doen..!! ik hoop maar dat het spel opgeslagen staat anders moet ik helemaal over nieuwd beginnen dat is niey leuk..:s:s maarja we sien wel..;P
en hoe was de fanfare..?? hebben se het eigenlijk nog over mij gehad ofso omdat ik toen mee was..;) je snapt self wel wat ik bedoel hoop ik voor je..;):D maarja misgien mag se sondag ook wel komen als je kan en wil en je een beetje van pokemon houd..;):p moet je wel van die mooie nieuwe kleren aan trekken he..;):p:D maarja ik ga weer mzzl..!!
06 Oktober 2006 - 19:52
Bart:
? sondag is da sondag. kan ik mij da herinnere is da uberhaupt (woow cool da was duits). mij wel verteld. maar ik hep sin in volgend weekend word egt toppie voor mij dan muahhahahahahah vraag maar naomi wa. :P lambal segt dagdag nu. fenne xxxxx -
06 Oktober 2006 - 19:58
heey bartje..!
ik denk dat het sondag is daar ga ik vanuit omdat naomi morgen moet winkelen met haar moeder..:p moet se van die belachelijke dingen passen sei se:p:D;) NAOMI STERKTE..!!
06 Oktober 2006 - 20:00
bartje..!!
ik weet wat er dan is ik zou seggen veel plesier ermee en maak er iets geselligs van..!!
06 Oktober 2006 - 20:37
wtf da meen je heeft naomi da gesegd :? -
06 Oktober 2006 - 20:44
Bart:
nou ja boeiend. het word hopelijk super vet. en mss ....... nee lama. :P lambal segt dagdag nu fenne xxxx. -
06 Oktober 2006 - 20:48
Fenne:
heejjzz mense idd ike k had het verkeerd begrepe..:C maa je moet maa kijke bartje maa jah .. ksie het wel sondag kom k denk k nie want kgeef nie so veel om pokemon en dan moet k van mama hw make en sow en mss gaan we wel na oma en daar ben k al lang nie meer gweest...;) kheb idd medelijde met naomi want as die moeder meegaat sal het wel saai worre...:p:o xxx hvj ike en bartje... xxx -
06 Oktober 2006 - 20:51
Bart:
pfff gelukkig fenne vroeg er nie naar. :p ben wel blij er om:p xxx fenne lambal segt dagdag nu -
06 Oktober 2006 - 20:51
Bart:
oh kut nou doek het wir oh nee he :? stom stom doh. waarom waarom :? -
06 Oktober 2006 - 21:03
Ike:
bartje dat is ckerzz niet slim van je..!!
fenne veel plesier met hw maken ik ga dan lkkr pokemon spelen als je je verveeld sms je maa oke..??
xxxx hvj voor fenne
06 Oktober 2006 - 21:10
Bart:
ike mijn gedachte sit er nie bij sit bij volgend weekend oh kut doek het wir. :S nou ja. het sal mij een worst wese mijn week kan nie meer stuk :P. wa ben ik tog geweldig:p. fenne xxxxx lambal segt dagdag nu:p -
06 Oktober 2006 - 21:15
Ike:
bartje geniet maar lekker van je weekje dat niet meer stuk kan en van het weekend natuurlijk..;)
06 Oktober 2006 - 21:17
Bart:
dankje wis je da ik egt overdreve te fucking blij ben egt te fucking blij. whaahahahahahahahahah. ik hou van mij self. doh die klonk te kut sry. :?. maar tog. lambal segt dagdag nu fennexxxxx:P wohoo ben blij ben blij ben blij:p -
06 Oktober 2006 - 21:19
heey bartje..!!
wat ben jij een egotripper..!! i hou van me self gadver op van te kotsen..!! je mag blij sijn maar goed is goed okey..;)
mzzll..!! -
06 Oktober 2006 - 21:21
Bart:
sry ik weet da die er kut uit kwam. maar wa wil je :p lambal segt dagdag nu fenne hvj xxxx -
06 Oktober 2006 - 22:17
Fenne:
bartje is gwoon goed he hij komt daar gwoon voor uit;) haha goed besig ben k he..:p maa kword een beetje moe .. ben spr stoer liedje aant luistere;) vind k dan.. weer nickelback veel aant luistere;) xxxhvj bartje en ike natuurlijk;)xxx -
07 Oktober 2006 - 08:45
Robbert:
heej bart je stal mijn uitspraak:(:p:p -
07 Oktober 2006 - 09:44
welleke uutsproak..??¿ xxx -
07 Oktober 2006 - 12:44
Bart:
MAN en dan segge se da ik ego hep. serieus :? nou ja dankje fenne jij bent ok goe besig met wa weet ik nie maar je bent goe besig:p. fenne xxxxx hvj lambal segt dagdag nu. -
07 Oktober 2006 - 14:50
heey mensen..!!
ik weet niet waar jullie het over hebben maarja maakt niet uit ik wou ff seggen dat ik nu bij nick ben..!!:D;):p ik sie jullie wel weer mzzl..!!
07 Oktober 2006 - 15:26
Fenne:
kheb wedstrijd gehad en met 4-0 flore...:(:(:( moet vanaaf ook werke..:( kheb er eg geen sin in;):p xxxhvj bartje en ike;) xxx -
07 Oktober 2006 - 16:04
Robbie:
ach fenne wij hebbe met 4-0 verlore van overloon!!:( en die uitspraak is ik hou van mij;) -
07 Oktober 2006 - 16:13
Bart:
oh das sker bale fenne 4-0 verliese wie sijn er so hard tege jullie gewist. en jij robert ok 4-0 verlore sjongejonge. fenne veel plesier met werk. ik wil vanaaf wel ruile mag jij kaarten doe ik afwassen. is da goe :p fenne hvj xxxxxx:P lambal segt dagdag nu. -
07 Oktober 2006 - 22:18
Fenne:
ha je had moge ruile mn voete sijn sooooow dood...:( k kan nou ook nie meer naa het feest..:( mill was sow hard voor ons bartje;) maa kben pas net thuis van werke... pff khad er eg geen sin in.. het was bess saai heb maa met ruud staan prate;) maa kga weer..;) xxxhvj bartje en ike;) xxx -
08 Oktober 2006 - 13:13
heey mensen..!!
roobie die uitspraak is best gay maarja moet je self weten..:p
fenne..!!
aahh.. wat ben je sielig eerst verloren en toen nog werken en ook nog niet eens naar het feest gekunt..:( sielig sgatje..;) moet ik je komen troosten..!!:p;):D
bartje..!!
het was cker leuk he..?? het kaarten vooral toen we het niet meer over fenne mogten hebben dat was wel lol maar niet al te leuk..;) maarja nick klote is ckerzz leuk en dat lukt ook nog een beetje..;):p
ik met strax al weer 1x naar huis toe..:s:s
als ik nog ff langs kan komen fenne set dat dan ff op de site mijn mobiel is leeg..:s:s:(:(
xxxx hvj fenne
08 Oktober 2006 - 15:11
Bart:
ja egt wel ike we mogte het woord fenne nie segge anders mos je wa leeg suipe wa bes wel sterk was( ok maar een laagje) en ik dach so van sgijt ik kan nie sonder het woord fenne en toen hep ik het leeg gedronke en kon ik lkkr wir fenne segge. en toen dee ike da ok want hij kan ok al nie sonder fenne (lijkt me ok wel logisch). maar lambal segt dagdag nu. fenne hvj xxxxx. -
08 Oktober 2006 - 16:30
Erik:
he3zzzzzzz mense (en bart):p k kom net trug van scoutingkamp wel echt vet maja... ben kei moe ga vanaaf ook kei vroeg naar bed..:pmzzzzzzl -
08 Oktober 2006 - 19:37
bartje...!!
gister was ckerzz lol met dat drinken ik heb de drank nu in mijn handen maar set se nu ff weg..;) ik moet morgen naar sgool niet soon goed idee nu gaan drinken..;):p:D
erik..!!
wat heb je allemaal gedaan op kamp..?? ik ga ook 1x per jaar met de drumband op kamp dat is een soort onderdeel van jong nederland en dat is ook altijd ckerzz lol..!!
ik verveel me ..:s:s maarja ik ga wer..!
xxx voor fenne -
08 Oktober 2006 - 19:47
Bart:
heeey iedereen en nou ja vooruit (erik). vet kicke scouting kamp ook al ben ik er nog nooit geweest. en het beoit mij ok vrij weinig maar het mot wel lol sijn. :p en ike drink op kom op:p lambal segt dagdag nu fenne xxxx hvj -
08 Oktober 2006 - 19:56
bartje..!!
krijg ik 5euro als ik het opdrink dat..??:p dan krig ik al 10euro van je..:p:D;)
fenne xxxxx hvj..!!
08 Oktober 2006 - 20:00
Bart:
NEE ik doe geen weddeschappen meer en die 5 euro krijg je op 21 oktober nie eerder nie later lambal segt dagdag nu. fenne hvj xxxxxx -
08 Oktober 2006 - 20:03
Ike:
jmmr dat je geen weddenschap wil doen..:p;) anders had ik waarschijnlijk verloren maar tog ik vind weddenachappen om niks wel lol..;):p:D maarja ik wil nog wel eens een weddenschap met iemand die er ook een wil doen maar dan moet het niet te moeilijk sijn..;):p
fenne xxxxx hvj..!! -
08 Oktober 2006 - 20:09
Fenne:
heejjzz mense en wa moes je allemaal doen op scouting..?? leuke blunders gemaakt:p;) sry ike ksag je berichtje net pas en k kon nie meer belle want k was aant belle met naomi.. ;) en da kan heeeeeeeeel lang dure..:p;);) maa kgaa nou xxxhvj bartje en ike haha lkkr gedronke..??:p xxx -
08 Oktober 2006 - 20:28
fenne..!!
jmmr dat je het niet eerder haf gesien dan was ik nog ff langs gekomen had ik nog ff kunnen slijmen..:p:D;) maarja helaas te laat:( maarja gister avond was ckerzz lol en vooral met dat drinken..!!:p het was pisang ambon (21% alcohol, 50ml) en dat gemengd met schrobbelèr (kruidenlikeur 12.5% ik denk ook 50ml) het gleed goed door de keel sullen we het so seggen..;) ik neem denk ik dadelijk nog een slonk van de pisang ambon die vind ik lkkr..:p:D
Bartje..!!
ik heb ongeveer nog een half flesje over van de pisang ambon als je dat in een x naar agter werkt hoef je geen 5 euro meer te betalen..!!:p (waarschijnlijk doe je het tog niet ik sou het denk ik niet doen..;))
maarja dat moet je snel reageren anders drink ik hem dadelijk op..:p:D;)
xxxxx hvj fenne..!! -
08 Oktober 2006 - 20:33
Bart:
je doet je bes maar :p lambal segt dagdag nu fenne xxxx hvj -
08 Oktober 2006 - 21:08
Ike:
okey bartje een paar slokjes en ik ga naar bed..!! slaap lkkr iedereen..!!:p
xxx hvj fenne..!!(K) -
08 Oktober 2006 - 21:11
Ike:
so sterk is dat spul niet als je het goed agter in de nek legt soals ik gister egt niet deed..;) maarja dat flesje is ook weer op ikga maar eens naar bed..;p:D:p
fenne hvj..!! -
08 Oktober 2006 - 21:14
Ike:
het geeft een raar gevoel ik je hoofd..!!:p egt vet..!! kan je ook zweven als je alcohol op hebt..?
srry domme vraag maaar ik moet tog wat seggen..!!:p
ik ga nu egt naar bed..;) na 3 berichten..:p;):D
mzz..!!
fenne xxxxx -
09 Oktober 2006 - 08:34
Fenne:
heejjzz mense smaakte het:p haha mij lijkt het nie so lkkr... kheb lkkr de eerste 3 uur vrij...:) ksit hier 8er mn drinke moet sow maa eens aanfietse anders siet bartje me nie in de pauze...;) xxxhvj bartje en ike;) xxx -
09 Oktober 2006 - 13:14
heey fenne..!!
het smaakte ckerzz goed als ik het nog eens heb en je wil het proberen mag dat wel hoor alleen het sijn van die kleine flesje net als flugel alleen flugel is 20ml en pisang ambon 50ml maarja ik ben gelukkig weer thuis uit sgool..:D:D ik had egt geen sin in sgool vandaag ik kon niet egt in slaapkomen..:s:s ik moest de hele tijd aan iemand denken..;) bartje snap wel wie ik bedoel..:p maar eigelijk ook nog aan iemand anders maarja ik ben weer weg moet f*cking een krantendossier maken..:s vraag me niet wat het is want ik weet het self nog niet eens..:p:cool: maarja ben weg
xxx hvj fenne..!!
en de rest mzzll..!! -
09 Oktober 2006 - 16:15
Bart:
fenne ja goesso da je op tijd aan fietste da je in de pauze er was heel goe van je. en ja ike ik mis haar ook. altijd als se er nie is. maar ik hep egt fucking veel huiswerk dus daar gaat mijn avond :? lambal segt dagdag nu fenne xxxx hvj -
09 Oktober 2006 - 16:24
heey bartje..!!
jij ook al soveel hw ik heb nu net 2 artikelen voor mijn krantendossier en moet er nu nog 4 soeken en dan nog helemaal alle 6 uitwerken..:(:( dus ik denk dat ik de drumband voor vanaaf wel kan vergeten..:(:(maarja dan kan ik wel langer agter de pc..:o:p:D mzzl..!!fenne xxx hvj(K) -
09 Oktober 2006 - 17:39
Bart:
ja hep het gelukkig af dadelijk ff aardrijkskunde lere morge SO alwir :?. lambal segt dagdag nu fenne xxxx hvj lieve fan en idool:p -
09 Oktober 2006 - 18:25
Ike:
gvd!! ik krijg wat van dat krantendossier ik heb het nog niet eens af en ik ben het al zat okey is best normaal maar dat maakt niet uit..!! ik ben het zat k*t krantendossier..!!:badgrin: maarja ik ga so maar weer verder anders komt het nooit af...:s als ik op tijd klaar ben ga ik nog ff bellen denk ik..!!:p I'm home alone..!!:D:D:D maarja ben weer weg mzzl..!!
fenne hvj xxxxx -
09 Oktober 2006 - 21:10
Fenne:
heejjzz mense kheb lkkr gevolleyt voor 3 1/2 uur!!:o egg kheb soon last van mn knie en sgouder nie gesond..:s agg jaa mag k morge massage bartje??¿ :p gwoon van half 7 tot 10 uur traine is wel een beetje pijnlijk maa kword er wel lkkr gespierd en dun van:p haha maa kga slape want kben sooooow moe...!!;) xxxhvj bartje mn liefste idool en fan en ike..;) xxx -
10 Oktober 2006 - 14:02
heey fenne..!!
ik weet niet of je het weet maar wil je wel gesprierd sijn ik sie het al voor me fenne met soon bodybulders lichaam..:p:D;) wil jij nog dunner worden dan..:o dadelijk blijft er niks meer van je over..:(:( dat wil ik nie;) anders pak ik dadelijk alleen nog maar botten in plaats van jou..:o;):p maarja doe maar wat je niet laten kan...;) ik het goed als ik vanaaf nog bel..?? mam en math zijn dan weg volgensmij..;):p:D maarja ik hoor het wel..;)
xxxx hvj fenne... -
10 Oktober 2006 - 15:19
Fenne:
haha dan ben k nie all1 dun maa heb k ook nog spiere;) pff er blijft eg nog wel wa van mij over... botte en spiere en wa vet;):p maa boeiend k word sow beter en mss winne we dit jaar dan nog wa wedstrijde;) haha en marleen traint ook..;) maa kga ete xxxhvj bartje en ike;) xxx -
10 Oktober 2006 - 17:55
Bart:
ike damn ik krijg beelde en die beelde vind ik nie so mooi. ik zie een magere gespierde fenne voor me. ik hep fenne liever so als se nu is. so siet se er op haar best (ziet ze tog altijd al maar ja) maar fenne je hebt nix vandaag over massage gesegd want ik kan het bes goe (had je nie verwacht he). maar je hoeft het maar te vrage hoor lambal segt dagdag nu hvj fenne xxxxx mijn lieve fan en idool. -
11 Oktober 2006 - 14:53
Fenne:
oww shit fgete..:( nou jaa hellep me morge er maa aan denke;) kwil wel wete hoe jij masseert;):p as het goed is dan kan k dus naa elke wedstrijd bij jou massage frage;)xxxhvj bartje en ike ;) xxx -
11 Oktober 2006 - 15:50
bartje..
ben je egt so goed in masseren..??;) heb je dat vaker gedaan dan..?? ik heb dat eigenlijk nog nooit gedaan dus ik weet niet of ik dat goed kan..:p maaruh... fenne ik moet als je dit weekend niet kan (wat ik heel bale vind:p) moet ik de 21e wel optijd bij jou sijn dan want ik weet nog steeds niet hoe we dan met de muziek kunnen doen en het is ook niet de bedoeling dat er geen muziek is dat sou best wel saai sijn..:s:( of ik sou 20e als we alles gaat halen nog ff mee naar jou moeten komen of ff te kijken...:p ff bij de weg heb jij dan geen fanfare..??:(:( ik hoop het nie..;) ik kan vrijdag avond ook naar jou komen of alles te halen in venray maar ik denk dat dat in horst fijner is..:p ik weet ook niet waarom..:p (misgien wel omdat ik geen sin heb om daar de spullen te gaan halen..:o:p) maarja we sien wel en anders huren we gewoon iemand in voor de muziek..:p als we daar het geld voor hadden ..:p maarja hoeveel krijg jij eigenlijk van je ouders voor spullen te halen...??;) ik moet nog ff slijmen bij pap..;):p:D ik denk dat pap wel 20 euro wil geven..:):D:p maarja dat hoor je nog wel..;) dit bericht wordt best wel lang voor de lol vind je nie..??
bartje..!! wil je nog een weddenschap doen..??;):o:D dan win jij denk ik wel maarja...:p ik ben weer weg..mzzl..!! fenne xxxx hvj -
11 Oktober 2006 - 15:57
Fenne:
kom voor het feest maa gwoon eerder dan kun je het sien;) dit weekend kank nie en k heb de 20ste fanfare as het goed is..:( maa is goed hoor as we alles in horst hale..;) kmoet alles self betale snik snik omda het mn eige feest is..:( ag jaa.. boeiend:p xxxhvj bartje en ike;) xxx -
11 Oktober 2006 - 16:22
fenne..!!
er is wel een probleempje als je vrijdag fanfare hebt omdat..!! ik van half 8 sochtends tot 5uur smiddags werk dus ben ik pas rond half 6 thuis en als jij rond 7 uur of weet ik veel hoelaat naar de fanfare moet dan halen we dat niet..!! dus weet je wat ik vind..;) dat je de fanfare maar voor 1x moet afseggen..:p of als jij mij 32 euro betaald seg ik mijn werk af...:p:D;) (als ik wel werk heb ik moet so maar eens gaan bellen voor mijn werk..;):p:D maarja hoe doen we dat dan..??:( ik hoor het wel xxx hvj..!! -
11 Oktober 2006 - 17:11
Bart:
nou fenne vooruit als jij massage wil dan krijg je er 1 hep er ok nie meer aangedacht vandaag :S ik lees het nog maar net. en ja ike kan masseren ja :p. ik hep ok talenten ja:p. en nee ike ik doe geen weddeschappe meer :? daar hep ik ff genoeg aan:? lambal segt dagdag nu fenne hvj xxxxx -
11 Oktober 2006 - 19:40
Erik:
volgens mij kunne we dit beter de bart/ike/fenne site noeme fnie:p;) -
11 Oktober 2006 - 19:44
erik..!!
kom dan ook eens wat vaker op de site..!!
jij hebt de site gemaakt..!!;):cool::D
mzzl..!! fenne xxx hvj