tsss wallah
Door: erik
11 Oktober 2006 | Nederland, Overloon
voor bart/fenne/ike
kunne jullie weer spamme;)
kunne jullie weer spamme;)
11 Oktober 2006 - 19:48
Erik:
lol k heb ff een nieuwe aangmaakt
hoeve ullie nie zo omlaag t scrolle;)
11 Oktober 2006 - 19:48
erik..!!
danke he..!! ik ben weer de eerste..!! (hoop ik..;):P) maar ik ben weer weg mzzl..!! xxx fenne hvj -
11 Oktober 2006 - 19:49
shot nu ben ik ook nog als 2e!!:(:( maarja boeie..;) -
11 Oktober 2006 - 20:42
Fenne:
jaa ike kwis nie da jij moes werke:s anders hadde we het gwoon smiddags kunne doen..;) kheb om 8uur fanfare.. maa dan moet je maa ff belle want dan kunne we het afspreke anders hebbe we dalijk geen drinke en ete:p bart kw8 op mn massage..:p weet je... die kreeg k ook nog van erik!!:o:p haha xxxhvj bartje en ike;) xxx -
11 Oktober 2006 - 20:45
Ike:
so fenne 2 massages doe ma ruig..;) geluksvogel..;):p:D maarja we bellen nog wel ja maar mag jij de fanfare afbellen voor met mij spullen te halen..?? daar ga ik wel vanuit..:p fenne xxx hvj -
12 Oktober 2006 - 06:19
Fenne:
hmm da week so net nie..:( anders moete we de spulle gwoon donderdag hale;) maa dan moet het ook smiddags want savonds heb k traine;) da gaat gwoon door in de vakantie..:p jaja lkkr ruig he:p moet bartje erop aanspreke;):p xxxhvj bartje en ike:p xxx -
12 Oktober 2006 - 11:11
heey moppie..:p
ik vind het allemaal lief en aardig de donderdag maar er is een probleempje wat je dan over het hoofd sien..:( (schandalig eigenlijk..:o:p) slimpie ik heb dan visite ik ben op de donderdag self jarig..!!:D:p;):cool: en moet sochtends op voor mijn brommer examen..!!:D:D dus de donderdag gaat ook nie..:( jij hebt het veel tedruk jij..:o heb je eigenlijk wel tijd voor het feest...;):p weet je wat ik vind dat jij gewoon de vrijdagavond moet komen dat was ook de bedoeling..;) seg je de fanfare maar gewoon 1x af soon ramp is dat tog nie..:o:p;) maarja laat het ff weten..;)fenne xxx hvj.! -
12 Oktober 2006 - 14:39
Fenne:
tjaah das het probleem want kweet nie of da mag:( mn ouders sulle da nie sow leuk vinde:o en woensdag dan??¿ moete we ff kijke maa kweet het ook nie..:S xxxhvj bartje en ike:p xxx -
12 Oktober 2006 - 15:24
Ike:
woensdag avond kan ik alleen ik heb de heleweek werk..:D:D maar dan is er weer een probleempje..:( dan ben ik nog geen 16 dus kunnen we nog niet de drank enso halen..:?:?:( ik vind dat jij gewoon de fanfare moet afseggen voor 1x is dat tog niet soon ramp..??:?:p tog..??:p xxx hvj fenne -
12 Oktober 2006 - 16:42
Bart:
wallahbilla breng mij bier:p ook hallo segt bart. ja fenne als jij massage wil ge mot het gewoon vrage he je hebt het vandaag wel gevraagd maar. het is er ok nie van gekome nou ja:P lambal segt dagdag hvj fenne xxxxx -
12 Oktober 2006 - 19:42
Fenne:
dit sgiet sow nie op..:s kmag het denk k nie afsegge want dan segge mn ouders doe da smiddags maa of stuur ike all1..:( maa se sijn er nie dus k kan het nog nie frage..:s dit sgiet ssssssssooooooooooooowwwwwwwwwww nie op...:(:( kvoel me eg soow misselijk.. bij volleybal hield k het nie meer..:s en koppijn nie gesond maa jaa da ben k noou wel gwend want da heb k sowat altijd...:s maa bel dur is een keer over ike das makkelijker dan sow en dan kank het gelijk frage maa kgaa nou maa weer eens slape want k ben moe..!!:( ow jaah bartje.. ksal het morge frage of k kan het met het feest frage ;) xxxhvj bartje en ike:p xxx -
12 Oktober 2006 - 21:05
Bart:
heeey wie heeft er sin in sondag ik wel ik wel ik kan nie w88 ik kan nie w88 :p. wahahhahahaha ik hep er so veel sin in. wa er is sondag da vraag je maar aan ike naomi of nick. ik kan nie w88 :p en mensen nie jaloers worde he. fenne blijf gewoon van je houde he ook aal hep ik mss na sondag een ....... nee lama nou ik ga maar naar bed. ik mos di ff kwijt:p. lambal segt dagdag nu fenne xxxxx hvj -
12 Oktober 2006 - 21:12
Ike:
bartje..!! ik snap het nu 2min denke..:o:? maarja veel plesier he..!!;) fenne ik kan je altijd komen troosten als je verdrietig bent okey..;):p:D bartje als jij dat een ........ hebt is fenne dan van mij...:o:p:D:badgrin:
mzzl..!! fenne xxx hvj -
13 Oktober 2006 - 07:25
Fenne:
bartje kben juist spr blij voor je as je dan een ........ krijgt :D:D egg waar;) maa kblijf natuurlijk altijd van je houwe hee moppie..;):D jaa ike dan kom k bij je uithuile:cry: haha :p maa kga weer moet me maa eens omklede...8):lol: xxxhvj:!: bartje en ike;) xxx -
13 Oktober 2006 - 11:28
Ike:
fenne is goed k sal op je w88...;):o:p maar wanneer sal ik je dan bellen over de spullen halen..??:D
bartje...!!
laat je ook ff weten als je een ........ hebt..??
mzzl..!! fennen hvj xxxx -
13 Oktober 2006 - 12:37
Ike:
ik verveel me..!!! dus ga ik maar weer wat lullen op de site..:D iedereen sal nu nog wel op sgool sitten..:? ik ben al vanaf half 1 uit ofso...:D maar ik verveel me..!!:(:(:cry: fenn..!! heb je de massage van bart gehad..??;):p:lol: en bartje wanneer komt die ........ dan..?? saterdag of sondag..??;) ik ga dit weekend denk ik niet heel veel doen ik denk vanaaf niks...:?:?:? en morgen vroeg werken en dan naar venray ff oefenen nog voor het examen donderdag..:D:D daarna nog rond half 4 met de drumband weg naar sevenum mijn eer hoog houden bij het koningsschieten dat ik vorig jaar gewonnen had..!!:D:D en dan savonds misgien maar 1x naar de vlies want ik heb denk ik tog niks te doen en se vroegen of ik wou komen maar ik weet niet of ik dat wel so leuk vind..:?:| maarja en sondag geen idee wat ik moet gaan doen misgien savonds 1x naar sophie ofso maarja ik weet nie of die kan maarja wat gaan jullie allemaal doen dit weekend..??:D;):p ik sie wel wat er allemaal van komt..:( maar ik ga weer ik denk tv kijken ofso ik verveel me egt..!!:(:(:cry: mzzl..!! xxx fenne hvj..:!: -
13 Oktober 2006 - 14:35
Fenne:
neejj die massage heb k nie gehad maa ksei soww da mag ook wel op het feest;) op sgool siet het er een beetje maf uit..:o:?:p kben net uit khad gwoon tot het 8ste:!: nie leuk meer gwoon ..:? gaat die vrouw het 8ste ook nog uitleg geve ook..:? nou jaa kheb de mp3 van marjon gkrege en musiek sitte luistere:p haha da was een stuk leuker;);)en bartje veeeeeeeel plesier sondag;) xxxhvj bartje en ike:p xxx -
13 Oktober 2006 - 14:44
Bart:
ja vervang die puntjes gewoon in vriendin:p en nee ike ik blijf gewoon van fenne houde dus da mag nie ike:p en die massage krijgt se op eht feest:p -
13 Oktober 2006 - 14:45
en het is sondag ja
kan nie w88:P -
13 Oktober 2006 - 15:56
Bart:
trouwens ik weet nie of ik de herfstvakantie door kom als ik fenne bijna een hele week mot misse. natuurlijk tot het feest.:P -
13 Oktober 2006 - 17:35
Fenne:
haha bartje dan is het goed dan mag je vriendin hebbe:p haha maa khoop het voor je ike da alls goed is dan heb jij je brommer;) maa kheb nou fanfare en kw8 op mn massage:p maa as je wilt bartje kheb morge om 5uur thuiswedstrijd;) xxxhvj bartje en ike:p xxx -
13 Oktober 2006 - 17:36
Erik:
jaja. weet je hoe kut ike en fenne k mag nie naar jullie feets heb huisarest:( dus veel plezier! zonder mij :( -
13 Oktober 2006 - 18:38
Bart:
zal kijke fenne of ik kan (ik hoop het natuurlijk wel:p) kut voor je erik wa hep je nou wir uit gevrete lambal segt dagdag fenne hvj xxxxxx -
13 Oktober 2006 - 19:40
Ike:
ja erik wat heb je gedaann..!! jmmr dat je niet kan...:?:?:( mzzl..!!
fenne xxx hvj -
13 Oktober 2006 - 19:53
Robbie:
sow ike lief brommertje;):D -
13 Oktober 2006 - 20:25
Fenne:
erik seg gwoon da je al een feest van nick hebt gemist;) dan kun wel kome..:D da sou k wel gesellig vinde en de rest ook..;) maa anders wil k se wel belle of seg da je de volgende keer wel een feest mist;) je moet gwoon kome:!::!::!::!: nou jaa de andere wil je ook ff meele as je komt want anders melde sich dalijk mense op het laatste moment af..:? daa sgiet dus nie eg op:? maa kben net klaar bij de fanfare.. moesse pirates of the carabean spele..:!: das eg soon vet stuk...:!::D:D:D haha maa kgaa weer... xxxhvj bartje en ike:p xxx -
13 Oktober 2006 - 20:53
Bart:
coool fenne das sker een mooi stuk. ik wil jouw da van jouw een keer hore das sker vet.:P vet coowl. ja erik gewoon kome:P. fenne xxxx hvj en lambal segt dagdag nu. -
14 Oktober 2006 - 07:38
Fenne:
da moet je es met de hele fanfare hore;) da klinkt eg wel mooi:D:p maa kun je kijke bartje:?:;) khoop het wel:D:) mn lieve fan en idool die komt kijke..:p maa kmoet me gaan omklede en poetse;):? xxxhvj bartje en ike:p xxx -
14 Oktober 2006 - 11:16
Bart:
neeeeeeeh :cry: :cry: ik mag nie. hep het gevraagd aan ouders maar mijn moeder wil nie da ik voor het ete nog ergens heen ga. :? wheeeh :cry:. het spijt me egt. ik wil kome maar ik mag nie :cry gvd :? lambal segt dagdag nu fenne hvj xxxxx en nog een keer sry. :cry: -
14 Oktober 2006 - 12:27
Erik:
jammer fenne heb t geprobeert, mag nie, wa k uitgevrete heB?? nou k had een klein beetje een heeeelee grote mond:P -
14 Oktober 2006 - 16:41
heey erik..!!
jmmr dat je niet kan..!!:(:(
mensen..!!
ik heb mijn crossbrommer..:D:D:D
ik ben weer weg mzzl..!!
fenne xx hvj -
14 Oktober 2006 - 17:15
Bart:
das kut erik da je nie je kunt. Geen grote mond he :p en ike cool lambal segt dagdag nu fenne xxxx hvj -
14 Oktober 2006 - 17:42
Fenne:
jij hebt ook rare ouders..:? sulke straffe krijg k nooit..;) kmoet altijd afwasse...:cry: daar word je ook nie goed van:!: maa jaah we hebbe helaas met 3-2 flore terwijl we met 4-0 hadde kunne winne:!: das egg k*t maa we moete ff met sijn alle robbert uitlache want die heeft met 4-0 van papa verlore met volleyball:!::!::!: xxxhvj bartje en ike:p xxx -
14 Oktober 2006 - 18:49
Robbie:
ja he fenne das ook nie eerlijk he dat team van henk is veel beter dan van ons... wij ware helemaal nie zo slecht besig (vergeleke met vorige week(A))maja ike proficiat met je brommer:D:Das ut mag wil ik er owk wel un xtje oprijde:$:D:p -
14 Oktober 2006 - 19:30
Bart:
ok ik ga lache fenne hahahahahahahahahhahahahahhahahahahahhahahahahahahahahahahahhahahahahhahhahahahhahahhahahahahahhahahahahahhahahahahahahahahahahahhhhhhhhhhhhhaahhahahahahahahhahahahahahahahha robert hahahahahahahha hahahahaha robert hahahaah NOOB :p hahhahahahahahahahha wa een lol:P ok da was leuk maar lambal segt dagdag nu fenne xxxx hvj -
14 Oktober 2006 - 19:33
Bart:
wtf fenne verlore. wie is er so hard tege jullie geweest. soiets doe je nie tege mijn moppie (fan en idool). sjongejonge. maar lambal segt dagdag nu fenne hvj xxxx hep sin in morge:P -
14 Oktober 2006 - 19:38
Bart:
oh nog 1 ding vergete fenne ik krijg nog 1 euro van je doe je da 21 oktober maar en geef da maar aan ike dan geef ik ike 4 euro :p ahahhaah lambal segt alwir dagdag hvj fenne xxxxxxx -
14 Oktober 2006 - 21:31
Ike:
heey robbie als je 16 bent je kan schakelen en je betaald mij een nieuwe crossbrommmer dan mag jij er op rijden..;) en dan mag je hem selfs houden maar dan wil ik wel een splinternieuwe uit de winkel die ik dan self uitsoek...:o:o:);) maarja daar moet ik nog over denken enso wie so niet als je niet kan schakelen en geen 16 bent...srry..
bartje..!!
het maakt me niet uit hoe je het met het geld doen maar ik krijg die 5 euro... want ik heb jou geownd!!! :badgrin::evil::lol::p:o;) maarja ik sie jullie wel weer saterdag denk ik want dan is het feest...!!!:D:D:D ik heb er ckerzz sin in alleen jmmr dat erik niet kan..:(:(:( maarja volgende x beter..:?:?;)
mzzl..!! fenne xxxx hvj -
14 Oktober 2006 - 21:33
Ike:
fenne..!! ik heb je gister een mail gestuurd wil je die ff lezen en iets trig sturen..?? a.u.b. want ik wil weten wat jij er van vind..;)
xxx hvj..!! -
15 Oktober 2006 - 10:35
Bart:
wheeee ik hep kut nieuws nou ja voor mij :cry: se kome vandaag nie se hadde al een afspraak staan se waren het alleen vergete :? wtf so iets onthoud je tog :cry: waarom :cry:. ze hadden net gebeld :?. lambal segt dagdag fenne hvj xxxxxx. daar gaat mijn dag :? -
15 Oktober 2006 - 11:14
Ike:
aaahhhh...!! bart wat kut voor je..:(:( jij hebt je er so op verheugd en dan komen se niet..:?:? maarja de volgende x maak je er maar 2x zoveel plesier mee..:o:p:D haha maarja ik ben weer weg ik ga me vandaag maar weer eens vervelen..::?:?:?:( ik haat de weekenden nu al bijna ik heb al 2 weekenden niks leuk gedaan okey vorige week was wel leuk maar ik wil eens een paar mensen sien die ik al een tijdje niet gesien heb...:? maarja die sie ik nog wel deze vakantie..;) mzzl..!! fenne xxxx hvj -
15 Oktober 2006 - 11:16
Fenne:
sry ike khad mn meel nog nie gekeke maa da sal k nou dus ff doen..;) sielige bartje.. kheb medelijde met je..;) kome se nou dan een andere keer?? wij hebbe hier besoek en mn bg is sowat op dus k kan nie smse..:? maa kgaa nou ff mn meel kijke;) xxxhvj bartje en ike;) xxx -
15 Oktober 2006 - 12:47
Bart:
se kwamen in de somervakantie was ik vergete te segge :p. en ja ike ik had me er erg op verheugd :? heel erg :cry: lambal segt dagdag nu fenne hvj xxxxx -
16 Oktober 2006 - 16:29
heey mensen..!!:D
wat een schandaal..!! er staat helemaal niks nieuws op de site en ik ben er al meer dan 1 dag niet opgeweest..!! ik heb vandaag al kaarten voor mijn verjaardag gekregen..!!:D:D eentje van mijn oom en tante die dan op vakantie sijn een eentje van iemand maar die had er geen naam bij geset maar ik weet denk ik al wie..:D:D;):p maarja ben weer weg mzzl..!! xxx hvj fenne -
16 Oktober 2006 - 20:27
Rick:
hei mensuuuu
ik heb mu toch vette schit nou:P
nieuwe muis die veel tu snel is(ja ik weet dat je het kan verandere maar da wil ik nie) ik beweeg een halve cm en die muis is aan de ander kant van het beeld :P
en k heb nieuwe schoene en thuulijk converse !! maar die schoene moet je maar de 21e chekke op the party van fenne en ike
over die party gesproken waneer begind die eik?? hoe laat???
en fenne waar woon je in gods naam kan ik ff een route planne naar jou boere huis:P
groetjes lang en langharig -
16 Oktober 2006 - 21:31
Fenne:
heejjz rick da staat in de meel da weet k sow ook nie:$ sgaam sgaam:p mss weet ike da;) kheb geen boerehuis:o;) maa mn adres is oostrumseweg 32 geijsteren;) is nie moeilijk te vinde as je naa oostrum gaat vanuit venray bij het station (as je daar langs komt;)) naar links en dan seg maa aant eind van die straat naa rechts;) en dan sie je bordjes staan met rechtdoor wanssum en die dinger... en linksaf geijstere;) dan gwoon doorrijde en dan sie op een gegeve moment aan de linkerkant een groot bord met HENK LOMME BOOMKWEKERIJ erop;) daar moettie sijn:p maa je vind het wel hoor en anders bel je maa..:p proficiat ike btw;) kwil trouwens je sgoene wel eens sien;):):D haha waar heb je se gvonde?? in venray ware se nie:p haha maa kgaa weer...xxxhvj bartje en ike:p xxx -
17 Oktober 2006 - 12:02
Bart:
sry ike ben een dag te laat maar beter laat dan nooit. dus ike gefeliciflapstaart nog he:P. en sry maar vrouwen kunnen beter maar nie de weg wijze want sijn se nie so goe in :p nix tege jouw he fenne. maar so sijn vrouwe. sry ik allang nie er op gesete zussie mos vaak :S is se aan eht studere kan ik doordeweeks op de comp mot se in het weekend thuis op de comp :?. se wil mij gewoon peste die verlore tijd in hale :?:p. maar lambal segt dagdag nu fenne hvj xxxx en ike nog een keer proficiat:P -
17 Oktober 2006 - 15:10
Ike:
mensen waarom feleciteren jullie mij..?? ik ben pas donderdag jarig..!!:? weten jullie niet wanneer ik jarig ben en fenne jij moet je helemaal sgamen want ik kon donderdag de spullen niet halen omdat ik jarig was..!! dat had jij tog wel moeten wetenn...!!:o:p:D;) agja boeie..;) maar fenne ik bel je nog wel over de spullen halen want misgien kan dat donderdag wel...;) ik heb dat nog eens na gevraagd maar sij was dat niet van die kaart..!!:o volgensmij is er iemand op mij maar ik weet niet wie want op de kaart staat geen naam en er staan hartjes in...:o:p maarja ik kom er ooit wel agter wie dat gedaan heeft.. tog..??:p:D maar ik ben weer weg mzzl..!! fenne hvj xxx -
17 Oktober 2006 - 15:20
Fenne:
mss is het je oma wel:p haha kwas het nie want kweet je adres nou al nie meer:? in den riet 33/23 of sow iets maa verder kom k nie kan da nooit onthouwe...:? donderdag heb k traine ben k 8ergekome..:? moet het wel smiddags dan want om 7uur moet k dan in het dorp sijn bij een meisje;) om half 8 begint de training;) maa da wis k wel maa mn herses ware toen nie meer wkkr...:p haha maa kgaa weer moet van mam het geld gaan hale voor mn riem, haarband en bg..;) xxxhvj bartje en ike;) xxx -
17 Oktober 2006 - 16:39
Ike:
heey moppie..!! het is in de riet 33..;) en ik weet niet cker of het kan maar anders kan het smiddags rond 1uur ofso want om 3uur komt de eerste visite denk ik al maar dan kan je nog wel blijven hoor als je wil dat sou ik heel leuk vinden selfs...;) ik hoop dat je dan ook nog blijft sullen we het so seggen..;) maar hoeveel geld heb jij voor het feest om de spullen te halen..?? ik moet nog ff bij pap schooien:p;) ik denk dat ik wel genoeg krijg..;):D:p:cool: maar daar bellen we nog wel over okey..;)?? fenne xx hvj..!! -
17 Oktober 2006 - 17:20
Fenne:
wow kheb een beter geheugen dan ik d8..:p haha maa bartje k kan wel route aangeve:!::!::!:;) haha da klopt sow ver kweet:p maa kweet nie of k dan nog lang kan blijve want kweet nog nie of k dan ook moet oppasse..:? sgiet wel op he:p haha maa je belt maa een keer en kheb weer bg gehaald want da had k opgesmst:p haha VRIENDE:p maa kgaa weer kben lkkr liedjes aant luistere:):):):D:D:D:):):):D:D:D:):):):D:D:D:):):):D:D:D xxxhvj bartje en ike:p xxx -
17 Oktober 2006 - 17:54
Bart:
ja ike ik weet wel da je op 19 oktober jarig bent. maar fenne feliciteerde je op 16 oktober dus ik dach da je op 16 oktober jarig was en omda je ok verjaardags kaarte kreeg. dus ik begon wir lkkr te twijfele dus ik hep je blijkbaar te vroeg gefeliciteerd :?:p dankjewel fenne :? hep ik wir een blunder gemaakt. hoeveelste is da wel nie :?. maar fenne ik hoef geen route beschrijving he want dan kom ik in de andere kant van tilburg uit :p nou das overdreve denk tog eerder amsterdam :p. sry ben ff melig. maar dese lambal kapt er mee tekst word al wir veels te lang strax wil weer iemand een weddeschap :? lambal segt dagdag nu fenne hvj xxxxx :p -
17 Oktober 2006 - 21:42
Fenne:
tuurlijk bartje vanuit jou kank het ook nog wel uitlegge jaahjaah:p moet lukke:) maa jij glooft me tog nie terwijl k wel je liefste fan en idool ben(a):p haha kfveel me ben maa sean paul en keyshia met give it to me aant luistere en dalijk komt marco borsato en lucie silvas met everytime i think of you en dan blue met guilty egg sinloos mn sgrijve maa kverveel me eg:!::!: maa jaa... kgaa nog meer verhaal type:p ksou het maa nie verder lese want het word tog nie sinnig net as die teksten van bartje en ike:p haha die €5:p weet je..?? kheb met volleybal de bal op mn duim late stuitere da doet tog bes wel pijn:? das eigk helemaal nie leuk..:? en met sguifduike (rick weet wa k bedoel:p) sgoof k mn elleboge een beetje ope:? da worre weer 2 blauwe plekke:?:p haha boeiend da siet er bij mij tog al nie meer gesond uit bij mij.. nou is mn volgende liedje erop:) kwas vandaag ook winkele kheb een riem haarband kniebroek gehaald en nog wa dinge waar k nou nie op kom:? en mn lense weggebr8 sat aanslag op:? da sgiet ook nie op kon amper iets sien en k kwam sow mense tege die k blijkbaar kende en ksei geen hoi en toen sei marly sow.. fenne...:!: toen maa maa kei hard truggeroepee..:p haha en toen kwam k maud nog tege toen k bg ging hale.. moes k segge wa een beter cadeautje was voor esther..:p oorbelle of make-up.. kom k daar kei droog aan.. heeft die dan gaatjes:? sgeef he:p maa die sus van dur was meejj dus daar nog ff meejj staan prate.. die heet lynn:p haha dit verhaal wordt sow lang en saai nie gesond..:p kben weer bij mn nieuwe liedje:) weet iemand nog iets wa k morge kan doen:?::?: want anders moet k graszode legge en daar heb k egg GEEN sin in..:? ksie het morge wel en anders gaa k gwoon de hele middag skeelere..:) of swemme as er iemand meegaat.. (überhaupt meedurft:p) haha met mij:p maa k kan naomi frage:) of mss iemand anders maybe esther of sow..;) kheb eg soon sin om te swemme:D maa jaah moet er wel iemand meej gaan.. kweet ook nog nie waar ensow..:? nou jaa k kom er wel uit:p kheb nog steeds geen sin om te stoppe maa mn inspiratie raakt wel op:p hmm ff denke.. kwas met rick aant prate.. (nie toone:p) (en ook nie verkoelen;)) en kheb sijn nummer nou eindelijk:) haha lkkr blij:p k ook sow slim jij bent tog de 16/17 jarig:?: ik sow das ook binnekort hij sow da is al gweest..:p haha hij wou ook al da k saterdag naa vlies kwam maa dan hebbe we lkkr feest van mij en mn sgat ike:p daar heb k wel sin in:) aan de andere kant vink het ook wel jmmr da k nie kan..:? kgaa ook nog een keer met het volleybal team uit..:) met maud, maud, mariel, marly, marleen, mijke, mel, deirdre en natuurlijk mijself..:p haha ksow aant naatelle tel k fout dus k sow denke:p haha da komt ook nie vaak voor:p lol:p :lol: maa jaa daar heb k eigk ook wel sin in haha.. kheb ook ontiegelijke sms zin :p as iemand dit verhaal nou nog leest dies eg gek:p haha kmoes net nieze:p volgens mij word k verkoude..:? das eigk nie fijn dalijk ben k eg spr verkoude met het feest..:? maa krijg k dan wel mn massage bartje:p haha da wil k wel want k heb een beetje spierpijn in mn sgouders:p das nie goed :? smaandags moes k gelukkig nie sow heel lang traine en ook nie sinnig:p dames 1 training viel uit:) gelukkig kwas eg sow lui:!: overmorge heb k ook weer training maa joris word denk k egg pist-off as we dan nie ons bes doen:? dus sal k dan maa sorge da k mn best doe..;) want kwil nie op mn flikker krijge ..:? kheb soon sin om plat te tiepe maa dan leest al helemaal niemand het meer want niemand volgt het dan..:? das egg k*t :? das wel voordeel van mense die plat kunne praat veel makkelijker dan nederlands vind ik:p maa kben ook met het plat opgevoed.. 1 van de 2% van nederland:p haha da heb k ooit erges gelese.. kben benieuwt hoeveel woorde dit sijn.. ff late telle:p sijn er pas 734:!: ksnap nie hoe bartje en ike da voor elkaar hebbe gekrege maa volgens mij hadde die ook boekverslage gebruikt..:p kben eg sow sinloos besig:p haha ag jaa VERVELNG:p haha maa kga dalijk lkkr slape want k ben ook moe aant worre van het naa de computer kijke moet dalijk all1 nog ff mn meel kijke en dan ben k klaar en dan ga k me omklede en lkkr warme kruik make voor mn ijskouwe voete want die heb k savonds altijd .. nou k mn oge digt heb met type draait alles een beetje..:? lkkr maf..:? net alsof k naa links gaa hange of naa regts:? of heel snel en langsaam beweeg.. eg wierd.. maa ja ben ook wel eens bijna knock-out gegaan in de keuke maa da kwam omda k teveel had gwerkt en dus spr moe was en te weinig had gegete :? dit leest eg niemand en andes leert die nog wa over mij:p haha k krijg rugspierpijn:? kw8 sow errug op je massage bartje:p haha kun je me rug ook glijk doen en naa donderdag ook mn arme want van joris sijn ow sow leuke oefeninge krijg altijd pijn in mn arme en sgouders:? daar word je gwoon nie goed van:p:? nou jaa k overleef het wel (hoop k:p) wij hebbe hier eg een geinig ding ligge voor de vliege en mugge..:p een sgietpistooltje met een rondje eraan moet je rigte op een vlieg en dan sgiete en dan iessie dood..:) wel leuk kheb er al een vlieg en mug mee dood gemaakt:p haha hij werkt wel goed..:p nou is ff kijke hoeveel woorde dit sijn:p 1008 :p haha k kan wel sgrijve:p mss had k tog aan die weddesgap mee moete doen was k nou ook €5,- rijker.. haha tjahh maa da kank mn lieve fan en idool natuurlijk nie aan doen want dan issie €10 armer ipv 5 :p haha die wed ook nooit meer van sijn leve want hij wil natuurlijk wel winne.. nou as iemand sich verveelt mag hij dit gaan lese:p haha :lol: maa kgaa sow es stoppe want k krijg egg spr koppijn van dit ding genaamd computer :? das nie goed voor mij .. :? kgaa nou nog ff meel kijke en lkkr slape:p haha weltruste mense :!: en veel plesier met lese as iemand daar sin in heeft:p maa kheb iedereen wel een paar keer gewaarsguwd da het sinloos sou sijn:p xxhvj bartje ike:p xxx -
18 Oktober 2006 - 12:21
Bart:
nou ik hep het gelese jaaaaaaaaaa VERVELING :p ik ben (als ik het goed hep) gek zinloos uuh ik mos mij vervele en de rest weet ik nie meer mot ik tekst nog een keer lese hep ik geen sin. maar ik hep wir een dag van fenne meegemaakt nou ja gelese dan :p. trouwens in jouw vollyteam veel meide met die beginnen met een letter M bes wel lol eigenlijk. ik hep net van verveling jochem myer adehade gekeke. uh fenne je massage krijg je tog op het feest he:p ja hep ik ok sin in. en weddeschappe doek nie aan mee want ik wil nie meer geld verliese. ik vind 5 euro al so veel. en daar hep ik dus volkome geen sin. maar volgens mij word di ondertussen ok al een lange tekst en da mot nie want anders leest mijn lieve fenne/fan/idool het nie. en se mot het wel lese want geef antwoorde op al haar onderwerpen die se in haar tekst geschreve heeft. En nou hep ik hopelijk alles gehad ff terug kijke 1 moment............... ben ik wir nie siek worde he fenne we kunne je nie misse :p:p. en die nies sal heus nix sijn. en ik wil da lol ding wel sijn voor de vliege en mugge. wij heppe daar ok een leuk apparaatje voor son elektrische vliegenmepper stinkt alleen altijd so als je hem te lang aan brandt dus wat dese oh so geweldige jonge met da slachtoffertje ff een tandenstoker pakken en in sijn lichaampje steke (ff voor de duidelijkheid die vlieg of mug of wat dan ook is al dood dus een dierenbeul ben ik nie is da je het maar weet) en dan zet ik eht gas fornuis aan en dan steek ik hem in het vuur lkkr aanbrande :p en als ik da gedaan hep onder de koude kraan. dan pak ik een stuk keukenpapier goed in pakken en dan in de prullenbak(das dus een crimatie en begravenis in 1 :p. hep wel een keer die tandenstoker te lang vast gehoude mijn vingertjes verbrand :p en toen was die vlieg nie de enigste die onder de koude kraan moes. maar dis ff voor fenne want die kent die lieve leuke kinderen komt ook alleen omda die familie sijn.:p janne en teun blijve het hele weekend bij ons van uh ff denke 12 uur op zaterdag tot 5 uur op sondag en dan mot ik tot 22 uur oppasse in geystere dus als je sin hept fenne je komt maar.:p en dan mot ik op zolder slape. zal ok wel ergens die kruik soeke sal ik wel nodig heppe daar is het fucking koud.:? :p maar lambal kapt er nu mee want tekst is lang genoeg. lambal segt dagdag nu en fenne hvj xxxxxxx :p en massage krijg je nog :p. ik ga nu halo spele. dag lieve kijkbuiskindere:p oogjes dicht en snaveltjes toe:p -
18 Oktober 2006 - 15:33
Ike:
nou ik beide jullie teksten gelezen maar ik weet de helft nu al niet meer..:?:? ik ga er dus ook niet op in want ik wil die teksten egt niet nog eens lezen ik heb er cker 10 min over gedaan..!! okey ik lees dan ook langzaam maar tog..:p fenne jij had toen al hoofdpijn en draaierig enso moet je eenw denken hoe ik mij gevoelt heb toen met die 4000 woorden..!! fenne heb jij sin in een weddenschap..??:o:p haha nee laat maar ik wil niet nog eens soon lange tekst type daar had ik toen wel meer dan 4 uur opgeseten ik denk ongeveer 5..!! dat is veel te lang man..:p:D;) maarja fenne ik bel je dadelijk nog over morgen..;) maar ik kan cker niet 'sochtends want dan ga ik mijn bromfietsrijbewijs halen..!!:D:D:D dat gaat me makkelijk lukken..!! want ald beb (mijn instuctrice) segt van wat doe je hier bel je vader maar op dat die jou komt halen..!! dan moet je het wel helemaal snappen..!! want weet je dat die daar lessen het altijd halen op 4 of 5 uitzonderingen van de 4000 of meer weet ik veel hoeveel..!! cker wel meer ik denk van de 20000 ofso..!! dus ik haal het wel of ik sou een back-out moeten krijgen maar daar ga ik niet van uit ik ben er kei positief over..!!:p:D:D;) maar ik heb vandaag en gister en eergister de hele dag gewerkt..!!:?:?:(:o wel lkkr geld verdient..!!:D:D:D kan ik goed gebruiken want ik heb nu ineens veel minder..:( door de crossbrommer maar die siet er egt vet uit vind ik..:D:D:D maar ik jullie sijn me vanself wel 1x komen..:p:p hoeveel woorden sijn dit dan het sullen er ongeveer 300 sijn ofso meer denk ik ook niet ff kijken...295 het sijn er..!! is lang zat..;) ik ben weer weg mzzl...!! fenne xxx hvj..!! -
18 Oktober 2006 - 22:01
Fenne:
lkkr lange tekste had k ook weer 5 min wa te doen:p haha ike wil je de volgende keer je smsjes naa mn mobiel sture en nie naa de thuis telefoon;) kvoel me fdaag egg slegt..:? koppijn.. verkouwe (denk k) last van mn keel en nou door het werke pijn aan mn voete kniee rug sgouders.. :? word je ook sgeef van :? nou jaa khoop da k me saterdag eg beter voel want kwas fdaag ook nie meer gesellig kreeg sellufs preek:? nou jaa.. maa bel morge maa ike as k heb uitgeslape want kvoel me ook sow moe.. er is wel van alles mis aan mij:p haha:p kgaa nou nog ff turne kijke en bartje kweet nie of k dan kom:? maa ksal kijke maa nou is er turne op en das sow vet om te kijke dus.. xxxhvj bartje en ike:p xxx -
19 Oktober 2006 - 09:21
Ike:
ja fenne srry van die smsjes op je huistelefoon maar ik heb een andere telefoon nu en die geeft niet altijd het goede nummer aan dus daar moet ik meer op gaan letten..;) xxx hvj -
19 Oktober 2006 - 10:40
Fenne:
haha maakt nou nie meer uit;) het is al opgelost veel plesier met je nieuwe telefoon.. blehh..:!: ben nog steeds siek khoop da k saterdag beter ben..:) kben weer eens liedje aant luistere:p haha maa kfiets sow aan dus..;) xxxhvj bartje en ike:p xxx -
19 Oktober 2006 - 13:30
Erik=bij Rick:P:
wtf jullie spamme wel heeel veeel ;ma da moet ook:P -
19 Oktober 2006 - 15:11
Robbert:
hej ike proficiat he;) zo had ik nog nie gezegt:):p -
19 Oktober 2006 - 15:59
Fenne:
heejjzz ike khad lkkr al proficiat gesegd:p haha wij hebbe de spulle gehaald..:) haha jaa erik je moet gwoon elke dag kijke en dan glijk een berigtje dumpe;) dan mis ook nie sowveel..:p was het gesellig bij rick:?::p maa kmoet de was afhale.. :? nou k net trug ben van horst fietsend:o soow saai.. :p maa bartje kw8 op mn massage:p maa nou moet k eg gaan:p xxxhvj bartje en ike:p xxx -
19 Oktober 2006 - 16:49
Bart:
sjonge jonge hep ok wir ff nie gekeke en er staat wir een waslijst met onsin:p. ja ike gefeliciteerd. hahahaha nou hep ik gelukkig op de juiste dag je gefeliciteerd :p. maar ik hep so erg cafiene tekort heeel erg selfs mot koffie :s. denk da ik maar vroeg naar bed ga vanaaf. kan ik uitslape ben ik nog steeds moe. :s jaja fenne je massage krijg je. mijn handen sijn egt geweldig dussssss doh wir ego oh das net soiets als een koortslip net als je denkt da die weg is komt die wir terug en da is het zelfde verhaal als mijn ego.:p maar dese verdomde tekst is wir te lang komt omda ik er wir nie te lang op geweest ben da krijg je da. en jullie motte ok nie soveel vrage stelle dan hoef ik er nie so veel te beantwoorde :s. nou ik ben wel klaar geloof ik lambal segt dagdag nu fenne hvj xxxxx en ike proficiat :P