de lollige loller die de lollerige lol en lolt,
Door: der dikke vatsige stinkert die stinkt
19 Oktober 2006 | Nederland, Overloon
UHUHMMM,,,, LEDEN VAN DE STATEN GENERAAL!
houd UW bek!
ehuem oke... wat ik wil mededelen aan uw en allen is dat de leden van de staten generaal besloten hebben om een nieuwe pagina te maken in voor en tegenspoed.
mede willen wij benadrukken dat deheer R. TOONEN "poep"zei,,,, wij leden van de staten generaal zijn er het er over eens, na een democratisch stembesluit over de totale kwestie van het voorgeval met het justitiedocument dat deheer IKE en deboerin FENNE deze officiele benaming van het ouder worden en daarbij hun feest voor het uiterst MIETERSE en DOLLETJESE idee dat het feest samen willen benutigen met een drankje en hapje vermoeden wij dat dit gepaard gaat met het uitnodigen van veel BN"Rs en wij (leden van de staten generaal)willen mededelen dat dit deze informatie, die wij hebben vernomen uit betrouwbare zakelijk, maar met een persoonlijke draai eraan, dat deze informatie betrouwbaars blijkt te zijn. Wij (leden van de staten generaal) zijn het er over eens dat deze brief een heel stuk korter had kunnen zijn wanneer Deheer R. TOONEN geen "poep"had gezegd maar dit voorval is nou eenmaal voorgevallen en valt niet terug te vallen.....
Met hoogachtende groet,
DE LEDEN VAN DE STATEN GENERAAL!!!.
p.s. De gepimpte fiets van Deheer R. TOONEN zal te bezichtigen zijn op het feest van de zojuist vernoemde personen Deheer IKE en Deboerin FENNE!
alle rechten van deze brief blijven in de handen van de leden van de staten generaal. Kopie en misbruik hiervan is een strafbaart feit dat zal worden bestraft.
houd UW bek!
Met hoogachtende groet,
DE LEDEN VAN DE STATEN GENERAAL!!!.
19 Oktober 2006 - 21:32
serieus geen leve en IK BEN GEEN BOERIN!!!!!!!! xxxhvj bartje en ike:p xxx -
19 Oktober 2006 - 21:39
Erik + Rick:
SERIEUS GEEN LEVEN, NOU HEB JE GEZIEN WAT JULLIE TYPE WEL DRIE KEER ZO"LANG EN 5X op een dag!!! je bent gewoon jaloers dda jij geen lid bent van de staten generaal en dat zult u ook nooit worden,k lkker puh!! -
20 Oktober 2006 - 07:48
Fenne:
haha boeiend maa kversin nie sulke tekste..:? da van mij valt volges mij meer te volge maa kheb idd geen leve want k heb het serieus gelese:p haha xxxhvj bartje en ike:p xxx -
20 Oktober 2006 - 13:52
Bart:
ok di is egt gewoon ..... nix lama. da je iets so doet en waar gaat het in godsnaam over. en die wij sin idd gek ja met die lange tekste maar di is egt gewoon gestoord sry :?:p. ik snap het nie waar gaat het over. ik hep het al 3 keer overgelese en ik snap er geen hol van komt sker da mijn brein nie egt geweldig ontwikkeld is :? kan iemand sich verlage naar mijn niveau. dus in een niveau da ik het wel snap (het mot wel een heel laag niveau zijn) lambal segt dagdag nu :p fenne hvj xxxxxx. -
20 Oktober 2006 - 13:54
Bart:
en gvd noem fenne nou geen boerin. want da is se nie waaa hier kan ik so nie tege he :?. het is een kwekerij da wil tog nie segge da het boeren sijn. lambal segt dagdag nu fenne hvj xxxxx -
20 Oktober 2006 - 16:05
Ike:
aan de leden van de staten generaal..! ik heb opgemerkt dan u, u niet heeft verontschuldigd van het voorval op de vorige pagina ik citeer: "ma k maak deze pagina ff aan (erik) voor ten behoeve van het 15 jarige jublieum van deheer IKE en Deboer FENNE!" ik accepteer dit gedacht niet.!! u moet zich schamen ik ben al tijden besig om mij examen te halen en denkt u nou werkelijk dat dat mag als je 15 wordt..!! ik accepteer dit egt niet ik wordt 16 en wil mijn excuses van de staten generaal!! so niet dan blaas ik per direct het feest van DeHeer IKE en DeBoer FENNE af, heeft u dat goed begrepen?? U moet weten dat ik me niet belachelijk laat maken, ook niet door de staten generaal..!! U moet zich schamen..!! ik verwacht binnen 24 uur een excuses of het gaat niet door..!! en dat gaat vanaf nu in..!! (u moet ff naar de tijd kijken wanneer ik dit getypt heb okey..;))
met vriendelijke groeten, DeHeer IKE -
20 Oktober 2006 - 20:58
Fenne:
ike van jou verw8 k ook geen belediging..;) noemt hij mij BOER..:?:( nou vink jou nie meer lief.. xxxhvj bartje:p haha as je verontsguldigt ben je weer lief:p bedankt trouwes bartje da je het voor mij opneemt;) en jou niveau is helemaal nie sow laag hun doen gwoon een beetje moeilijk:p xxx -
20 Oktober 2006 - 21:03
Ike:
gvk ik doe vandaag egt alles fout..:?:? srry dat moest er ff uit..!! fenne srry, het spijt me..!!;) ik dat sou goed ofnie..?? moet ik nog wat erbij setten..??:p;) maarja ik ga weer door met smsen. ik heb tog niks beters te doen..:?:?:(:( mzzl..!!
p.s. als het niet goed is ga je maar lkkr bij bart slijmen..:o:p;) haha geintje..:p xxx hvj -
21 Oktober 2006 - 07:49
Fenne:
haha tis goed hoor:p haha heb all1 slegt nieuws.. kben nog steeds siek en bleh! kvoel me dus nie lkkr:? maa jaah mss as k vnaaf mn massage heb gehad:p haha xxxhvj bartje en ike:p xxx -
22 Oktober 2006 - 12:36
heey mensen..!!
alles goed met iedereen..?? natuurlijk heeft niemand een kater ofwel..??;) ik in ieder geval niet.:):) ik vond het gister zeer geslaagd en jullie..??;):D ik heb me goed vermaakt;) ff voor fenne je mag de krat bier hebben als ik 10euro krijg..:p:p want soveel koste die ongeveer ook.;) maarja die krijg ik denk ik nog wel en bartje van jou krijg ik er nog 5..!! voor de weddenschap..!!:D:D:D maarja ik ga weer..!! mzzl..!! fenne xxx hvj..!! -
22 Oktober 2006 - 20:03
Bart:
ik ben dood op (moe) dus :p ook wel door feest maar ook door janne en teun. en waarom teun fenne nou feliciteerde weet ik nie meer. oh ja had hem gesegt was verjaardagsfeest:p. hahahaha wie heeft er nog meer woensdag lkkr vrij van sgool is begin pww en ik hep geen scheidkunde en economie dus lkkr vrij :P. en ike fenne mag gerust slijme bij mij hoor als ze zich daar beter door voelt:p. maar dese lambal segt maar wir eens dagdag en fenne hvj xxx. -
24 Oktober 2006 - 18:52
Erik:
uhuemm... bart jou brein is wel heel onder ontwikkeld als je da niet snapt. zelfs Deheer Ike die zijn 16de verjaardag(niet 15de) heeft behaald snapt het. Onze(de leden van de staten generaal) excusus nog voor dat voorval dat wij jou 15 hebben benoemd en niet 16. en oke fenne je bent dan geen boerin maar op z'n minst een argrarier:p;) dat was een grap van de leden van de staten generaal.;) maar als Erik M. erachter komt waar fenne niet tegen kan dan is fennen figuurlijk dood(niet letterlijk want de leden van de staten generaal doen zoiets niet):p;) maar ik ga nou AK leren
hoogachtelijke groet,
leden van de staten generaal,
Erik M. -
25 Oktober 2006 - 14:37
Fenne:
haha je krijgt me tog nie..!! tis soow grappig he..:p jij op sgool die daar nie tege kan... KIETELE!!:D is soow leuk he:p haha eindelijk weer 'ns 8er de computer en dan nie voor sgool:) kverveel me ontiegelijk:? morge lkkr de eerste 3uur vrij maa vrijdags moet k om 8uur op sgool sijn:?:?:?:? das sow nie leuk kwil egg nie!! want eigk had k de eerste 3uur vrij maa die gaan dan dus weg en daarna moet k wel gwoon lesse volgen tot 4uur!!:@:@:@:@:@:@ nou jaa sover mijn mooie verhaal en daarbij khad lkkr geen kater:) maa kgaa xxxhvj bartje en ike:p xxx -
26 Oktober 2006 - 16:12
en neeej k ben GEEN AGRARIËR!!!! :? -
26 Oktober 2006 - 16:12
:p -
26 Oktober 2006 - 16:26
Ike:
nee..!! fenne is geen agrariër..!!
xxx hvj fenne..;) -
26 Oktober 2006 - 16:27
Iemand:
nee ze is een boomkwekerin..!!:D:p;) haha geintje..;) srry fenne..:?
hajje..!! -
26 Oktober 2006 - 16:58
Bart:
hallo iemand wie ben jij nee fenne is geen agrarier of soiets en ja erik mijn brein is heel erg onder ontwikkeld en ik ben er trots op:p. duh:p. ach fenne is nog nix ik heb volgende week woensdag vrij tenminste da dach ik mot ik van 9.35 tot 9.50 naar sgool voor een kutmondeling van engels voor da kut kwartiertje naar sgool :? sgool waaaaaa lambal segt dagdag nu fenne hvj xxxxx -
26 Oktober 2006 - 19:19
Robbie:
das kut ja bart:S
ma ja ut verschil moet er sijn he;):p:) -
27 Oktober 2006 - 15:07
Fenne:
die iemand sal wel erik sijn en neeej k ben geen boomkwekerin;) das eg een k*t beroep:p die sgool vandaag was soooooooooow saai vond je nie erik:p haha k kreeg nog op mn flikker omda k aant prate was:p haha twas soow saai ksliep daar haast.. :? bartje k heb heeeeel veeeeeeeel medelijde met je;) das eg k*t kmoes vanmorge ook al spr vroeg opstaan al om half 7 :? terwijl k de eerste 3uur vrij had:? maa het kan nog erger er ware mense met de eerste 5uur vrij en net die eerste 5uur sate wij op die stomme sgool haha:p maa kgaa weer xxxhvj bartje en ike:p xxx -
27 Oktober 2006 - 17:34
Bart:
hahahahahaha of uh ik bedoel sry fenne ik hep kei erge medelijde met je ik weet hoe het is om nie uit te slape :? ads verschrikkelijk. maar fenne met de filmavond hep ik bijna geregeld :P. fenne hvj xxxxx -
27 Oktober 2006 - 19:39
NEEJ FENNE IK WAS DIE IEMAND NIET HOOR!!! @@
maare fenne ik heb weer beltegoed ja maar als ikjou dan sms dat ik beltegoed heb dan is ht weer op dus dan zeg ik het bij deze ja :p:p
en idd bart jou brein is onderontwikkeld;P -
27 Oktober 2006 - 20:33
Fenne:
jaa sry da d8 k omda het wel een opmerking voor jou sou sijn omda k volgens jou tog al boerin en agragrier ben:p:? ag ja moet degene maa eerlijk tege mij durfe segge en dan sijn naam erbove sette of sow.. ag jaa khoor het wel:):p haha boeiend das contact onderhouwe;) lkkr gesellig;) maa dan weet k da k jou met mn leuke smsjes kan lastigvalle maa dan moet je wel trugsmse;) xxxhvj bartje en ike:p xxx -
27 Oktober 2006 - 20:56
Ike:
haha fenne een beetje daar erik de schuld van geven terwijl ik die opmerking maakte..:o:? srry maar dat had ik al gesegt ik het berichtje self..!!:?:? maarja ik heb egt kei goede sin..!! ik heb vandaag eindelijk kunnen rijden op mijn schakelbrommer en het schakelen ging eigenlijk best goed vond ik self, so goed dat ik er morgen al mee naar het werk ga..!!:D:D:D ik kom het volgende feest wel met de brommer naar het feest..!!;);) of als iemand met mij afspreekt sal ik waarschijnlijk ook met de brommer komen..:D:D;) maarja ik ben weer weg..!! mzzll..!!
fenne het spijt me egt dat vloog er uit..!!:?:? xxx hvj..!! -
27 Oktober 2006 - 21:42
Fenne:
pff het staat helemaal nie in het berichtje sover k kan lese dus...:p had gekunt en niemand anders wis het dus ..:?: maa kverveel heeeel errug :? weet iemand iets leuks om te doen:?: xxxhvj bartje en ike:p xxx -
28 Oktober 2006 - 21:37
Fenne:
sry ike klas je berichtje net voorda k moes werke :? dus jmmr genoeg.. konk je nie sien rijde op da ding:? da was nie leuk:? maa jaa kgaa lkkr met mn voete op de stoel ligge want die crepere nou soon beetje heeel erg:? xxxhvj bartje en ike:p xxx -
29 Oktober 2006 - 14:13
Fenne:
haha nog een berichtje van mij:!: mn susje is jarig en k sit nou op dur verjaardag en kben gesellig aant..... smse:!: kverveel me eg..:? niemand set er berichtje op en nou kank dus ook niks leuks meer leze..:? maa kgaa weer.. xxxhvj bartje en ike:p xxx -
29 Oktober 2006 - 16:03
Bart:
damn hep ok ff een tijdje nie gereageerd :p. maar fenne ik set er nou wa op trouwens ik hep morge of over morge nieuw spel battlefield 2142. en durf daar eens commentaar op te geve :p. maar lambal segt dagdag nu fenne hvj xxxx -
29 Oktober 2006 - 16:17
Rick:
jow vet bf2142 is super goede game lijp mooi ook maar ik hoop da je een beetje goeie pc hebt wand het is een zwaar spel hoor ;)maar ik wacht wel tot 6 nov dan is call of duty 3 er :) gr rick -
29 Oktober 2006 - 16:51
heey fenne..!!
ja jmmr dat je het te laat las..:p ik ben er nu al meer dan 100km mee gereden..:o:D:p waarom heb je dan niet vanmiddag gesmst dan was ik dan wel ff langs gekomen..:p bij ons was er boemelweekend maar dat was geen ruk aan..:?:? dat is van cafe naar cafe en daar sou dan niet te doen moeten sijn maar dat was allemaal voor mensen t/m 12 ofso..:?:? dat was niet leuk maarja ik ga weer ik spreek je nog wel..;) xxx hvj..!! -
29 Oktober 2006 - 17:34
Fenne:
haha er is weer leve:p k ken die spelle allemaal nie:? tjahh hallo da kank tog ook nie wete ike k d8 het heeft geen sin meer dus ja ksms ook maa nie meer:? ag jaa boeiend kheb nou rugpijn van het springe:? eg k*t:!: mn nichtje wou er steeds op:!::!: dus moes k er ook maa op:p:? maa jaa kgaa nou ete:):D xxxhvj bartje en ike:p xxx -
29 Oktober 2006 - 19:02
Bart:
weet ik rick da het een zwaar spel is :p sal wel goed kome :p hoop ik :p weet ik nie :p. maar lambal segt alwir dagdag nu. -
29 Oktober 2006 - 19:02
Bart:
oh shit wa vergete sry fenne fenn hvj xxxx:P:P:P -
29 Oktober 2006 - 19:54
Fenne:
kweet er egg niks van dus mij moet sulke dinge nie segge:p haha maa stoute bartje tog hoe durf je da te fgete :?::p maar jaa je hebt het er daarna mooi bij geset;):) kben eg sms fslaafd:p xxxhvj bartje en ike:p xxx -
29 Oktober 2006 - 19:55
Fenne:
:?: bij mij doet het vraagteke het nie meer:? ff kijke of hij het nou doet;) :?::?::?::?::?::?::?: -
29 Oktober 2006 - 19:56
nog steeds nie :? maa nog een keer probere :?: -
29 Oktober 2006 - 19:56
:??: mss nou -
29 Oktober 2006 - 19:59
Fenne:
neejj maa laat maa sitte kben het beu:? en tog is het de goede code :? :?: doe het gvd is :x moet van mij:p -
30 Oktober 2006 - 14:55
Bart:
hihi ik ken die ok nie ik ken se nog lang nie allemaal uit mijn hoofd die smiley's :p lkkr boeiend trouwens. maar lambal segt dagdag nu en dese keer vergeet ik het nie fenne hvj xxxxxxx :p :p -
30 Oktober 2006 - 14:57
Bart:
en fenne verveelde jij je of so om de minuut hier wa neer sette :p. lol die da het erg is of so maar tog:p. lambal segt dagdag fenne hvj xxxx heey wir nie vergete :p. ben wel goe -
30 Oktober 2006 - 16:43
Rick:
he he eindelijk iemand die het zelfde denkt als ik:) joepie:)
maar ik wouw ff zegge dat ik die lijp coole oranje unox handschoene heb:P:)
gr rick -
30 Oktober 2006 - 22:23
Fenne:
hoe sien jou mooie unoxx dinge eruit behalve da se waarsgijnlijk oranje sijn:p:?: da was bart omda het vraagteke het nie deejj en nou denk k ook nie:? maa jaa kijke wel ff;) xxxhvj bartje en ike:p xxx -
31 Oktober 2006 - 16:46
Fenne:
ikke weer:!: mn beugel is eruit en k ben soooooooow blij:D:D:D:D maa kheb nou oook een goede rede:) eindelijk beugelloos naa ongeveer 4 jaar:!: haha dit moes ff iedereen wete:p xxxhvj bartje en ike:p xxx -
31 Oktober 2006 - 18:26
Bart:
oh coool da wil ik morge sien. sie je er selfs nog beter uit dan met :p en je ziet er al so goed uit :p. oh damn ben morge maar een kwartier op sgool van uh 9.35 tot 9.50 en dan naar huis :? maar ik wil die dan een keer sien:p. en rick IK HEB BATTLEFIELD 2141 vandaag binnengekome en da spel doet het perfect:p -
31 Oktober 2006 - 18:27
Bart:
doh ben wir wa vergete. ik hep egt een kutgeheuge en sry het is 2142 nie 2141:p foutje maar ben vergete tege fenne
te segge hvj xxxx dus lambal segt dagdag nu en fenne hvj xxxxxx -
31 Oktober 2006 - 19:12
Erik:
WOAH rick die lijpe oranje unox handschoene heb ik ook:p:p:p:d -
31 Oktober 2006 - 20:34
Ike:
ja bartje dat is allemaal leuk en aardig dat je maar voor 1 kwartier op sgool moet sijn..:p jij moet er wel optijd uit.!!:D ik heb namelijk morgen de eerste 6uur vrij..!!! dus hoef pas om 2uur op sgool te sijn en dan ff een uurtje tekenen lkkr niksen en ckv nog meer niksen..!!:D:p;) maarja dat wou ik ff laten weten..;) mzzl..!! fenne xxxx hvj..!! -
01 November 2006 - 08:28
Fenne:
bartje k sie jou morge helemaal nie want k ben pas om 5 voor 12 op sgooll:p maa kgaa braafjes lere:p:? xxxhvj bartje en ike;):p xxx -
03 November 2006 - 16:23
|YES AL 7 PROEFWERKEN EROP!!!!!! :p:p:p:D:D:D -
03 November 2006 - 16:49
Fenne:
sijn het er al soveel :?: kheb maandag gwoon vrij:!::!: kan het beter :?: :p haha kheb geen sin in het weekend tensij iemand nog wa leuks te doen heeft...:?: kmoet namelijk morge werreke waarsgijnlijk met mijke:) en kmoet sondag telle bij de mini's van gwoon kwart voor 3 tot half 6:!::!: so lang en daar heb k sooon GEEN sin in:p haha mss iemand die sich aanbied om te hellepe :?: :roll: da sou het al een stuk geselliger make;):):D:p maa jaa niemand die soo gek is...:p haha maa kgaa weer heb sow musiek les:) geen beugel dus het sal wel een stuk beter gaan:p haha xxxhvj bartje en ike:p xxx -
03 November 2006 - 18:44
Bart:
wat mot je nou wir bij mini's doen telle :? jaja nou ja. ge siet nie de enigste die sich verveelt vooral met ouders die verdommde erg seure. ik mot een baaantje soeke voor de zaterdag wheeeeee hep ik geen sin in ben liever lui dan moe :p mijn motto :p. maar das nie eerlijk fenne da jij maandag vrij hep ik hep dan 3 uur :? biologie 2 uur en dan maatschappijleer :? en nog erger kan ik ow nie sien :/ wheeeee lambal segt dagdag nu fenne hvj xxxxxxx -
03 November 2006 - 21:30
Fenne:
heejzz bartje ja sry maa k gaa dan egg nie naa sgool:!::!::!: :p wel begrijpelijk hea:p k kan je wel aan een baantje hellepe bij ons thuis werreke of bij het restaurant:p haha maa das allebei soow saai:p kank je nie aanraaje:p kan je beter bij noud gaan werreke same met nick:p;) maa kijk.. khad vandaag 3 uur nl,, natuurkunde nederlands en economie was soow saai en moeilijk was natuurkunde.. ksnapte er niks van:? :p maa jaa as k de volgende keer leer waarsgijnlijk wel.. k kom net van de fanfare af en ben tot de conclusie gekome da blaze sonder beugel soveel fijner is dan met.. kheb veell minder last van mn lippe:):D haha maa ksal maa weer eens stoppe want het wordt wel een lang verhaal nou:p;) xxxhvj bartje en ike:p xxx -
03 November 2006 - 21:33
fenne..!!
misgien heb je dat gekke persoon nu wel gevonden:p misgien kom ik sondag wel als je dat leuk vind in ieders geval ik heb sondag tog nog niks te doen..:? dan kan je ook meteen een stukeje agterop als je wil..;) maarja laat maar weten via een msn als je het leuk vind of bel maarr.;) ik ga so naar bed ik moet morgen werken..:?:? maarja d
that's life..!!
fenne xxxx hvj..!! -
03 November 2006 - 21:57
Erik:
jaaa, lekker weekend en mn ouders zijn nu niet thuis en kome pas om 3 uur thuis da is wel lkker, hele avond putere:D:D
04 November 2006 - 11:42
Fenne:
van mij mag je maa kheb daarna iets met iemand afgesproke maa kdenk wel dat da kan hoor;)lijkt me wel gesellig maa kmoet dan wel telle:? daar heb k dus soooow geen sin in..:p maa kijk maa kmoet daarna gwoon snel weg haha kmoet met iemand uit geijstere fietse..:? nie leuk :( maa kijk maa;) xxxhvj bartje en ike:p xxx -
04 November 2006 - 20:50
Vollyballer:
ja hoor EINDELIJK:D:D:D
gewonne met 4-0 wooho 1e x van dit seizoen:p:p:p
mag je rade wie dit schreef(niet zo moeilijk eiglik:D) -
05 November 2006 - 00:41
Fenne:
nou khad geeen wedstrijd dus mn gok is:: RICK:!::!: nou proficiat in ieder geval:) kben hartstikke blij voor je:D k kom net trug van het werke gwoon 6 uur en 3kwartier gwerkt:!::? hoesow overdreve:? maa jaa.. kga weer ff ligge kcrepeer van de pijn in mn voete en in mn rug en in mn knieee:p haha sgiet lkkr op:p xxxhvj bartje en ike:p xxx -
05 November 2006 - 10:20
Dezelfde Volleyer:
MIS!!!:p:p:p -
05 November 2006 - 11:33
Ike:
ik weet het..!! het is robbert..!! slim hoor robbert het is je msn naam setten en dan moeten wij het raden..;):p:D maar ik heb tog gelijk ..:D:D mzzl..!! fenne xxx hvj..!! -
05 November 2006 - 17:46
Fenne:
sgeve:!: nou haha as het dalijk ook de laatste is lach k je spr hard uit:p maa jaa khad nie eens aan robbert ged8:o maa jaa.. kmoes vandaag telle:? twas soow saai maa khad geluk khoefde nie so lang te telle:) maa kgaa weer:p xxxhvj bartje en ike:p xxx -
06 November 2006 - 08:25
Fenne:
kheb vandaag de hele dag vrij:!::!::!::!::!::!:::!::!::!::!::!::!::!::!::!: yeah egg soow relaxed:D:D:D:D:D:D:D -
06 November 2006 - 14:37
Ike:
hoeso heb jij vrij..??:?:? ik heb van het eerste t/m het 7e gehad..:?:? vind ik niet eerlijk..!!;):p fenne xxx hvj..!! -
06 November 2006 - 15:59
VRIJ!!!!
ik had lekker geschiedenis, lekker puh.. ik heb dus meer les gehad als jou fenne dus ben ik slimmer omdat ik meer les heb gehad en krijg ik doordat ik meer les heb gehad later een betere baan en verdien ik dus later meer omdat ik vandaag 1 uur geschiedenis heb gehad:D:p
haha lol -
06 November 2006 - 17:43
Bart:
SO EN NOU BEN IK HET SAT NOU SAL IK WIR EENS REAGERE SONDER MIJ IS HET SAAI:P HAHAHAHAHAH OH SHIT CAPSLOck stond nog aan :P en nie eerlijk fenne ik wil vrij hebbe wheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee (cry) ik hep je egty ontzettend gemist. maar erik heeft wel gelijk. trouwens als erik maar 1 uur gehad heeft en ikke zlefs 3 dan ben ik slimmer als erik dus dan kan ik makkelijk op HAVO dus dan krijg ik een betere baan dan erik en dus verdien ik dus ok meer en dus word ik veel meer succesvol en dat betekent dus ook da ik slimmer ben als fenne da ik een nog betere baan en krijg en meer geld verdien dan fenne en da ik selfs nog meer succesvol word COOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL. hahahhahahaha. en ike geld krijg je dese saterdag voor 100 % sker hahahahahahahahahah maar dese lambal heeft wir genoeg gereageerd dus dan hepppe jullie wir wa te seike tege mij.:p nie da het anders nie gebeurt :p maar tog:p oh en fenne WTF MOES JIJ TELLE IK SNAP OH W8 CAPSLOCK :P so ik snap er nix van fenne wa moes jij telle maar ik ga nu egt lambal segt dagdag nu en fenne hvj xxx en jij komt morge naar sgool :p kan nie nog een dag sonder je :P:P:P:P:P oooh wa ben ik tog grappig damn da krijg je er gewoon van als je een tijd nie gereageerd hep dan mot je lange tekste type :p en robert seg gewoon je naam en nie "VOLLEYBALLER" want self ik ben beter aheum nie dus. lambal segt NU egt dagdag fenne hvj xxxxxx. -
06 November 2006 - 17:46
Alwi Bart:
oh nog 1 ding sry van die kut sinne se kloppe egt voor geen meter :p nou ja boeiend sal iemand vrij weinig interresere :p maar ik seg het maar ff lambal segt dagdag nu en fenne hnsvj xxxxx :p -
06 November 2006 - 22:04
Fenne:
maa erik kijk :p je kunt het ook sow bekijke ik ben gwoon te slim voor een uur gs;)jaja sow had jij er nie over ged8.. khad vandaag vrij omda k pww heb en vandaag hadde we pw's van de vakke die k nie had:):D jaja das lkkr makkelijke;):) maa bartje k kom morge weer op sgool want dan heb k weer pw's:( ja set er gwoon je eige naam neer.. kwil naa sgool eigk nie meer denke;):):p haha bartje kmoes cijfers telle:p haha neejj k moes sgeidrechtere want mijke telde voor mij(a) kwas keigoed:p haha het ging nie gweldig want mijke was van elk kind aant segge wat se vond en ksgoot daardoor keihard in de lach :o:p eentje leek op een professor:p haha maa kgaa:) xxxhvj bartje en ike:p xxx -
07 November 2006 - 12:06
:):p -
07 November 2006 - 16:24
Fenne:
jaah kheb je uitgeluld:):D haha had je nie van trug hea:p nou benk blij:p xxxhvj bartje en ike;):p xxx -
07 November 2006 - 17:25
Bart:
hahahahahahah erik is uitgeluld geownt door fenne hahahahahahahahah hahahahahaha ik lach jeuit erik hahahahahahahahhahah uitgeluld uitgeluld :p en fenne tuurlijk tel je cijfers maar wa ik dus nie snap WAAROM NOEM JE HET TELLE ALS JE MOT SCHEIDSRECHTERE en vanaaf mot ik oppasse en fenne nie in geystere maar in venray :S hep ik eigenlijk geen sin in. lambal segt dagdag en fenne hvj xxxx hahahahahahahah erik hahahahah uitgeluld hahahahaha geownd oh di is so grappig hahahahahahahaaahhahahahahahahahhahahah man ik kan nie kappe met lache hahahahahahaahahahahah fenne is gewoon toppie ahhahahahahahahahahahahahahah geownd hahahahahahah uitgeluld ahahahahahahahha nou doei:p -
07 November 2006 - 18:13
Rick:
nou bart je kun ook overdrijve:S:S -
07 November 2006 - 19:14
Fenne:
haha bartje overdrijft nie:p haha hijs keilief(a):p kverveel me egg:!: :? haha maa kgaa weer:) xxxhvj bartje en ike:p xxx -
07 November 2006 - 22:10
Bart:
oooooooow rick fenne heeft jouw ok geownt en uitgeluld hahahahahahahahahhahaahahhahahahah en dankje fenne jij bent ok kei lief :P. en sry rick mos gewoon ff :p. en wa verveelde ik me tog net toen ik op mos oppasse :? egt saai hep selfs van meligheid beauty en the nerd gekeke :p ahhahaha. maar dese lambal segt dagdag nu morge eerste 2 uur vrij tot het 5de en donderdag precies het zelfde :P haha lkkr puh en jmmr da havo het nie heeft hep medelijde met jullie maar jullie hadde wel vandaag wel mzzl :p mar tog hep ik medelijde:p lambal segt dag dag nu en fenne hvj xxxx oh ik trouwens ok naar bed dus teruste of soals mijn oma altijd segt tottomorrow :P vaag he:p -
08 November 2006 - 15:33
Rick:
geownd...:S uitgelult...:S daar moet ik toch wel opreagren ik ben niet geownd wand dat jij in aan het overdrijve was was mijn mening en die van fenne was dat zij dat niet vond is haar mening, anders kan ik nou ook zegge dat ik jou niet lief vind dan zou ik fenne ook owne met jou raare inzicht van owne.
en da uigelult is als je nix meer er op weet te zegge nou ik heb hier net nog iets op gezecht dus uigelult ben ik ook nie...
en nog ff ter info in een mening kun je dus niet geownd worden.
en iemand uitlulle gaat bijna niet op een forum... omdat niet iedereen binne een paar minuten kan reageren.
dus als je nou nog is iemand voor lul wil zette doe het dan wel goed en niet op zo'n noob manier die nie klop...
gr rick. -
08 November 2006 - 15:50
klopt... ff verbetere natuurlijk;) -
08 November 2006 - 18:43
uh ja wa jij wil :p maar tog geownd :p -
08 November 2006 - 18:43
Bart:
oops vergete mot ik tog eens vaker onthoude fenne hvj xxxxx :p en lambal segt dagdag nu -
08 November 2006 - 19:26
Rick:
kijk bart nu ben je uitgelult en over geownd gesproken hoe ver ben jij nou eigelijk bij black?? -
09 November 2006 - 16:22
Fenne:
mij best rick dan is da jou mening hea:p haha maa da boeit nie dus:p ben je nou btw van evelien af:?::p haha kvond het wel grappig maa k hoefde all1 maa iets te frage aan iemand:p kverveel me eg spr errug:? ag ja:p khoorde da bij ons op vrijdag een keer de laatste 3uur uitvalle maa kheb ook de eerste 3uur vrij en dus hoef k dan maa 2uur op sgool te sijn:p:) xxxhvj bartje en ike:p xxx -
09 November 2006 - 18:53
Bart:
rick black hep ik allang uitgespeeld dese keer wel :p heb het nou te druk gehad met halo2 vandaag andere rick en nick bij mij geweest op de xbox halo gedaan dead or alive 3 en conker live and reloaded. die dead or alive is van rick:P. fenne die uitleg van vandaag snap ik nu nog steeds nie :? maar ja sal wel aan mij ligge want aan jouw kan het nie ligge en wa moes jij op het b gebouw toen in de grote pauze toen WIJ uit ware. -
09 November 2006 - 18:53
Bart:
doh sry fenne hvj xxxxxxx -
09 November 2006 - 20:49
Fenne:
wa k deej op b ?: nou kmoes jacobs hebbe en daarvoor heb k het hele gebouw doorsocht van a tot b tot c:p haha maa uiteindelijk heb k hem gvonde;) kwas dus op b om in de lerarekamer te kijke:) en k sal het nog een keer uitlegge;):) in de hoop da je het nou wel snapt;) bij het volleybal sitte minis snap je?: van die kleine kindere die een bal over een net smijte:p haha nou in ieder geval heb je bij die wedstrijdjes een scheidsregter en een teller nodig en dese keer moes ons team daarvoor sorge;) snap je ?::p kging met mijke (een meisje uit mn team) same telle en sgeidsregtere. jaa.. snap je het nog steeds?::p haha nou mijke was al klaar met dur sgoene aant trekke en kmoes da nog doen;) dus sij liep alvast naa het veld waar wij soude telle;) snap je?: daar stonde nog een paar meisjes die voor ons moesse telle.. snap je het nog?::p en sij kreeg het formulier waar je op moest sgrijve hoeveel het was gworre en so al uitgelegd snap je?: en toen sei je se gaa jij maa sgeidsregtere en dan tel k wel;) okej as je het nou nog nie snapt weet k het nie meer uit te legge:? :p maa nou snap je het tog wel?:?: maa kgaaa nou kheb wel sat gesegd:p haha xxxhvj bartje en ike:p xxx -
09 November 2006 - 21:06
Bart:
nee ik snap het nog nie. ligt dus duidelijk aan mij :p:p:p:p neee grapje fenne ik snapte het al toen jij het op sgool sei ik wilde gewoon wete of jij da verhaal nog een keer sou type nou en da deed je dus ik hep mijn lol gehad :p ahahhaha ik ben af en toe tog so goe of w8 ben altijd goe :p sry fenne was eigenlijk nie lief vergeef je tog wel he. was maar grapje snap je. da snap je wel he tog...... tog lambal segt dagdag nu snap je en fenne hvj xxxx snap je en was maar grapje he fenne sal da nooit meer doen ben ik tog veels te lief voor snap je :p -
10 November 2006 - 08:28
Fenne:
kijk bartje met jou hersen celle weet je het maa nooit dus had k voor 7 min weer wa te doen en had jij weer wa te lese:p ;) xxxhvj bartje en ike:p xxx -
10 November 2006 - 14:46
Bart:
kijk dan hep ik tenminste nog iets goeds gedaan ik ga die goeie kant op :p ik word steeds beter hahahahaha. lambal segt dagdag nu fenne hvj xxxx -
10 November 2006 - 15:24
Rick:
ja black uit gespeeld op welke modes allemaal wand ik geloof nie dat jij het al op black ops hebt gehaal moet ik eerlijk zegge
gr rcik -
10 November 2006 - 15:48
Fenne:
heej bartje je gaat idd vooruit je fgeet het nie meer:p haha khad fdaag een mid dag crisis:? egg geeen sin in alles :? maa kmoet weer gaan want mama roept mij:p haha xxxhvj bartje en ike:p xxx -
10 November 2006 - 16:45
Erik:
waarom zeg je geen xxx tege mij fenne:(:(:P -
10 November 2006 - 18:52
Bart:
rick gewoon op uh weet ik veel sal wel easy sijn of so lkkr boeiend en fenne ik had jouw dag tog goe gemaakt vandaag :p fenne hvj xxxxx lambal segt dagdag nu -
10 November 2006 - 23:27
Fenne:
haha erikk da mag all1 as je heel lief tege mij bent (a):p haha maa nick as je dit leest.. k kan nie kmoet oppasse:? en daarvoor heb k wedstrijd dus k denk da k helemaal nie kan maa jaa..:? maa kmoet nou gaan slape ;) jaa bartje maa in de less was k weer gaap moe en verveelde k me:p xxxhvj bartje en ike:p en voor dese een keer erik:p xxx -
11 November 2006 - 17:27
Erik:
rick komt ook al nie en jij ook al nie(fenne)maar da maakt nie uit -
11 November 2006 - 17:47
Bart:
:cry: wheeeee :cry: waarom waarom wheeeheheh :cry: wheeeeee fenne weheeee :cry: waarom nou nie wheeee. fenne hvj xxxxx lambal segt dagdag nu -
12 November 2006 - 13:45
Fenne:
nou erikk dus jij hebt mij nie gemist:p jaa bartje sry maa da ging nie anders dus.. jaah ag jaa de volgende keer beter:) xxxhvj bartje en ike:p xxx